POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Înregistrari

În câteva locatii din aceasta pagina a www.greenycenter.ro, vă vom cere să introduceţi informaţii care ne vor permite să vă uşuram vizita. Solicităm această informaţie când vă înregistraţi sau când ne furnizaţi informaţii prin formularele de contact. În fiecare din aceste situaţii vă cerem numele, adresa de email şi alte informaţii necesare pentru furnizarea acestor servicii.

Informaţiile furnizate vor fi păstrate confidenţial şi vor fi folosite doar în relaţia dintre Dvs. şi site-ul www.greenycenter.ro .

Va asiguram ca informaţiile nu vor fi vândute nici unei alte organizaţii.

Comerţul pe Internet

Securitatea Paginii "www.greenycenter.ro" este una din preocupările noastre şi permanent depunem eforturi pentru păstrarea şi creşterea securităţii.

Sperăm ca odată ce aţi înţeles eforturile pe care le depunem pentru a asigura confidenţialitatea şi securitatea datelor, veţi fi la fel de sigur de datele personale şi tranzacţiile efectuate pe cât suntem noi.

ZONEFARMA SRL, administratorul magazinului online www.greenycenter.ro nu are nici o intenţie de a încălca dreptul dumneavoastra la intimitate, de aceea nu vom furniza datele dumneavoastra nici unei organizaţii sau persoane. Pentru mai multe informaţii despre politicile site-ului www.greenycenter.ro sau modul de utilizare a informaţiilor existente vă rugăm trimiteti un email la office@greenycenter.ro punând "confidenţialitate" în subiectul mesajului.

Modificare / Ştergerea datelor

Această pagina "www.greenycenter.ro" vă pune la dispoziţie o interfaţă prin care vă puteţi modifica sau şterge datele personale.

Totuşi, există situaţii când aceste date nu pot fi şterse, trebuind pastrate cel puţin o anumită perioadă de timp conform legilor în vigoare (datele de facturare de exmplu).


Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă