TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

1.  Condiţii de utilizare a site-ului www.greenycenter.ro

Folosirea, incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.greenycenter.ro implică acceptarea şi respectarea termenilor şi condiţiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea în cele mai bune condiţii a acestui site web, care este deţinut şi administrat de SC ZONEFARMA SRL, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor de mai jos.

 2.  Inregistarea si confirmarea unei Comenzi

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul greenycenter.ro, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, e-mail sau sms) prin care vanzatorul isi deruleaza activitatea.

Contract la distanta -  conform definitiei cuprinse in Ordonanta de Urgenta nr. 34 din 2014 art. 2.7.: orice contract încheiat între administrator si cumparator în cadrul unui sistem de vânzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pâna la si inclusiv în momentul în care este încheiat contractul.

Acest contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre vanzator printr-un agent de vanzari. Confirmarea se efectueaza telefonic, e-mail sau sms.

O comanda neconfirmata nu are valoarea unui Contract, deoarece, simpla plasare a Comenzii nu presupune si confirmarea acesteia din partea vanzatorului si incheierea contractului

Ulterior inregistrarii comenzii, vanzatorul va verifica stocul bunurilor aflate in comanda si pretul produselor si va informa cumparatorul.

Dupa efectuarea comenzii, cumparatorul va fi notificat/informat cu privire la inregistrarea comenzii, stocul produselor comandate si pretul lor, cat si pretul si timpul necesar expedierii si livrarii comenzii. Informarea se va face de catre un agent de vanzari prin telefon, e-mail sau sms, in limita programului de lucru, de luni pana vineri intre orele 9:00-17:00.

3.  Stoc magazin 

Produsele se afla in stocul fizic si se poate livra in baza unei comenzi online, dupa confirmarea comenzii. Comenzile produselor cu statusul Disponibil vor fi onorate in ordinea cronologica in care sunt inregistrate in baza de date. Toate produsele afisate cu statusul Disponibil au un numar limitat de bucati. Actualizarea stocurilor se face intr-un interval de cateva zile lucratoare in consecinta pot aparea situatii in care un produs comandat cu status Disponibil sa devina indisponibil in cazul in care acesta a fost confirmat pe o comanda anterioara. Clientii sunt informati corect, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea comenzii. In functie de disponibilitatea stocului furnizorilor se poate asigura refacerea stocului in decurs de cateva zile lucratoare.

Comanda minima este de 70 lei.

Pentru plata in sistem ramburs transportul este gratuit la comenzi ce depasesc 600 lei.


4.  Garantie produse

Produsele sunt originale, livrate sigilate, in forma in care provin de la furnizori si insotite de factura fiscala, chitanta eliberata de firma de curierat/posta si dupa caz certificat de garantie (pentru produsele care necesita garantie).

5.  Politica de confidenţialitate

Pe data de 25 mai 2018 intră în vigoare noul Regulament General Privind Protectia Datelor (GDPR), un act normativ reglementat de Uniunea Europeană menit să protejeze datele personale ale utilizatorilor de internet.

 SC ZONEFARMA SRL garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic "www.greenycenter.ro"


Informaţiile colectate prin intermediul formularelor, chestionarelor, point shop-ului, email-urilor vor putea fi utilizate de SC ZONEFARMA SRL doar pentru a elabora estimări, analize sau programe de marketing în vederea îmbunătăţirii serviciilor şi produselor oferite clientilor nostri.

Datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însa ele vor putea fi transmise autorităţilor de drept pentru verificarea tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi care în baza legii au dreptul să acceseze aceste date.

Societatea nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile şi/sau furturile de informaţii cauzate de defecţiuni ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul şi nici nu garantează faptul că site-ul, serverul, email-urile expediate nu conţin viruşi sau alte elemente care pot dăuna calculatorului dvs.

6.   Condiţii de returnare

Ne dorim să fiţi pe deplin mulţumit atunci când cumpăraţi ceva de la noi.

Dacă produsele nu corespund cu comanda dumneavoastră, acestea se pot returna.

Legislaţia română prevede: Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Clienţii www.greenycenter.ro, persoane fizice, care primesc comanda prin curier pot returna produsele noi cumpărate în ambalajul original, complet şi nedeteriorat, sigilat,  în termen de 14 zile lucrătoare de la primire fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor folosite sau deteriorate prin nerespectarea condiţiilor nu este posibilă.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind un serviciu de transport asemanator cu cel cu care s-a facut expedierea.

Administratorul site-ului www.greenycenter.ro va examina daca se indeplinesc conditiile de returnare ( produsele nu au fost folosite sau ambalajul/sigiliile nu au fost rupte ) si va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris, prin transfer bancar, în contul specificat de client.

Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Aceste condiţii sunt valabile numai pentru comenzile livrate în regim de comerţ electronic, adică livrate de către un curier, situaţie în care clientul nu are posibilitatea de a vedea produsele înainte de plata acestora, şi se aplică numai consumatorilor persoane fizice.

NOTA: Este de la sine inteles ca produsele din care s-a consumat ( suplimente, hrana, cosmetice ) nu pot face obiectul returnarii.

7.   Drepturile de autor

Întregul conţinut al site-ului www.greenycenter.ro este protejat conform legii dreptului de autor şi a legilor privind dreptul la proprietate intelectuală şi industrială.

Folosirea fără acordul scris a SC ZONEFARMA SRL a oricăror elemente aparţinând site-ului www.greenycenter.ro se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Societatea îi conferă utilizatorului dreptul de a descărca informaţiile de pe site doar în vederea folosului propriu, necomercial, cu condiţia de a nu modifica simbolurile şi textul cu privire la copyright şi drepturile de autor.

Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parţial sau integral site-ul web, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societăţii.

Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afişa, publica, reproduce, acorda licenţe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informaţie sau servicii obţinute de pe sau prin intermediul acestui site web.

SC ZONEFARMA SRL îşi rezervă dreptul de a modifica structura şi/sau conţinutul site-ului şi de a face orice alte schimbări fără o avertizare prealabilă.

8.   Informaţii, comunicări

Cei care accesează / vizitează site-ul www.greenycenter.ro pot face comentarii şi orice alte comunicări pe adresa de e-mail office@greenycenter.ro atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător sau defăimător.

Sunt încurajate comentariile şi comunicările care transmit idei, sugestii, întrebări, informaţii cu privire la site-ul, produsele şi serviciile oferite prin intermediul site-ului deoarece ne dorim sa imbunatatim continuu serviciile acordate clientilor nostri.

În cazul în care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metodă posibilă incluzând email, poştă, fax, formulare online, se va considera că utilizatorul conferă societăţii dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informaţii prin orice mijloace.

9.   Responsabilităţi, limitări

SC ZONEFARMA SRL nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului www.greenycenter.ro este total lipsit de erori sau că este completa.

SC ZONEFARMA SRL nu este responsabilă pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunţarea în prealabil ale datelor, preţurilor sau structurii site-ului.

10.   Acceptarea termenilor

Vizitatorul / Clientul acceptă să adere la aceşti termeni şi condiţii şi confirmă in momentul efectuarii unei comenzi că a citit şi acceptat aceşti termeni.
Utilizarea Serviciului de către client implică acceptarea necondiţionată a acestor termeni şi condiţii.
În cazul în care nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii, vă rugăm să nu utilizaţi acest site.

11. Magazinul online www.greenycenter.ro este operat de Zonefarma SRL, CUI 31312002, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub numărul J12/664/2013 cu sediul in str. Eugen Ionesco, nr 32B, Cluj-Napoca.

Nr telefon contact: 0722934715.

Email: office@greenycenter.ro

A.N.P.C. : http://www.anpc.gov.ro/


Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă