Ulei din nuca de Cocos ( uz alimentar) 500ml

Ulei din nuca de Cocos ( uz alimentar) 500ml

Uleiul de cocos este semi-solid pana la temperatura de 25 de grade C, si poate fi folosit in scop terapeutic, alimentar sau caosmetic.

Detalii

Adams Vision

22,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Indicatii
Este un ulei special care a reusit sa ofere beneficiile lui in mai toate domeniile precum in cel culinar, cosmetic sau medical.

Uleiul de cocos este semi-solid pana la temperatura de 25 de grade C, dupa care devine lichid. Este bogat in potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc, vitaminele A si E.

Este recomandat folosirea produsului ca produs cosmetic (ingrijirea parului, hidratarea scalpului), ingredient pentru produse cosmetice (sapun, creme, lotiuni), sau ca aliment.

Compozitie
- Ulei de cocos (Cocos nucifera)

Utilizare
- Este recomandat pentru gatit sau prajit termic.

Pastrare
- Se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor.

Observatii
- A se folosi prealabil inainte de data marcata pe ambalaj.

Producator: ADAMS VISION

Prezentare: 500ml

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Ulei din nuca de Cocos ( uz alimentar) 500ml

Ulei din nuca de Cocos ( uz alimentar) 500ml

Uleiul de cocos este semi-solid pana la temperatura de 25 de grade C, si poate fi folosit in scop terapeutic, alimentar sau caosmetic.

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă