Ulei din nuca de Cocos ( uz alimentar) 250ml

Ulei din nuca de Cocos ( uz alimentar) 250ml

Ulei de cocos semi-solid util in toate domeniile precum in cel culinar, cosmetic sau medical.

Detalii

Adams Vision

14,00 lei

Indicatii
Este un ulei special  recomandat ca ingredient pentru produse cosmetice (creme, sapun, lotiuni), folosit ca produs cosmetic (hidratarea scalpului, ingrijirea parului), sau ca aliment.

Uleiul de cocos este semi-solid pana la temperatura de 25 grade C, dupa care devine lichid.

Are un continut important de minerale esentiale precum magneziu, fosfor, potasiu, fier, cupru, zinc, vitaminele A si E.

Compozitie
- Ulei de cocos (Cocos nucifera)

Utilizare
- Este recomandat pentru gatit sau prajit termic.
- Poate fi folosit ca produs cosmetic (ingrijirea parului, hidratarea scalpului).

Pastrare
- Se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor.

Observatii
- A se folosi prealabil inainte de data marcata pe ambalaj.

Producator: ADAMS VISION

Prezentare: 250ml

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Ulei din nuca de Cocos ( uz alimentar) 250ml

Ulei din nuca de Cocos ( uz alimentar) 250ml

Ulei de cocos semi-solid util in toate domeniile precum in cel culinar, cosmetic sau medical.

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă