CIRO STOP 30cps

CIRO STOP 30cps

Supliment alimentar ce combina efectele terapeutice a trei extracte superconcentrate cu efecte remarcabile si folosite de secole pentru mentinerea sanatatii ficatului.

Detalii

QUANTUM PHARM

21,00 lei

Indicatii
Armurariul este o planta bogata in principii active ce ajuta la regenerarea celulei hepatice si la eliminarea toxinelor de la acest nivel, fiind considerata una dintre cele mai puternice antihepatotoxice plante.

Armurariul este folosit in tratamentul mai multor afectiuni:
- Hepatita virala - flavonoidele din compozitia semintelor de armurariu participa la regenerarea celulelor hepatice, crescand capacitatea organismului si in special a ficatului de a se apara impotriva infectiilor.
- Icter, insuficienta hepatica - silibinina continuta de armurariu impiedica procesul de acumulare a toxinelor la nivelul ficatului, stimuleaza activitatea celulelor hepatice, favorizand eliberarea compusilor toxici.
- Dischinezie biliara, litiaza biliara - armurariul are un puternic efect de stimulare a productiei de bila, nu permite acumularea calculilor la nivelul vezicii biliare si reduce starile inflamatorii.
-  Ciroza hepatica - puternic stimulent al ficatului, armurariul impiedica fibrozarea acestuia si participa la procesul de regenerare.

Rostopasca, este un puternic stimulant al functiei hepatice si un calmant al colicilor hepato-biliare, fiind denumita inca din cele mai vechi timpuri “Darul cerului”. Contine vitamina C, ulei volatil, alcaloizi, sparteina, saruri minerale, flavonoizi, saponoide, compusi care o recomanda in tratamentul a peste 100 de afectiuni: hepatita cronica, ciroza hepatica, hepatita virala, etc.

Are un puternic efect analgezic, extractul de rostopasca implicând mecanismele GABA-ergice din sistemul nervos si receptorii pentru glicina. In unele teste rostopasca s-a dovedit un bun citostatic, dar si un bun stimulator al sistemului imunitar.

Rostopasca este un adevarat panaceu pentru bolile de ficat de orice natura, cu rezultate chiar si in cazul bolnavilor de cancer. Prin efectele sale drenoare si tonice, stimuleaza regenrarea celulei hepatice. Totodata, functioneaza si ca un bun antiviral, motiv pentru care hepatitele se pot ameliora sau chiar vindeca in urma administrarii suplimentelor pe baza de rostopasca. Este indicata si in afectiunile biliare precum dischinezii sau inflamatii ale vezicii biliare.

Pufulita cu flori mici are efect antiinflamator, dezinfectant, stimuleaza eliminarea bilei si ajuta la reconstructia celulelor hepatice, fiind foarte eficienta mai ales in combinatie cu alte plante amare precum armurariu si rostopasca. Se foloseste in tratamentul bolilor hepatice: hepatite virale, ciroze hepatice, hepatite cronice chiar evolutive, cistite, dischinezie biliara, enterite.

Compozitie
Fiecare capsula contine:
- Extract din rostopasca (Chelidonium majus) 200,00 mg
- Extract din pufulita cu flori mici (Epilobium parviflorum) 100,00 mg
- Extract hidrosolubil din seminte de armurariu cu continut de 80% silimarina (Sylibum marianum semen) 100,00 mg

Utilizare
In tratamentul bolilor hepatice:
- hepatite virale
- ciroze hepatice
- icter
- insuficienta hepatica
- dischinezie biliara
- enterite
- hepatite cronice chiar evolutive

Administrare
- 3 x 1 capsula / zi cu un pahar de lichid (apa) cu 20 de minute inainte de mese.

Contraindicatii
- Este contraindicata depasirea dozei zilnice recomandate.

Precautii
- Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.

Atentionari
- A se pastra ferit de accesul copiilor mici.

Pastrare
- Produsul se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei.

Producator: QUANTUM PHARM

Prezentare: 30cps

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

CIRO STOP 30cps

CIRO STOP 30cps

Supliment alimentar ce combina efectele terapeutice a trei extracte superconcentrate cu efecte remarcabile si folosite de secole pentru mentinerea sanatatii ficatului.

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă