Hepatoesential 60cpr

Hepatoesential 60cpr

Produs natural, obtinut printr-o combinatie de 3 extracte vegetale si o fractiune fosfolipidica esentiala, al carui rol este protejarea functiei hepatice.

Detalii

Dacia Plant

38,00 lei

Indicatii
Spre deosebire de alte organe, ficatul are capacitatea de regenerare a celulelor ce au fost lezate de o afectiune sau leziune, aparute pe termen scurt. Daca aceste leziuni sunt repetate si apar pe termen lung, modificarile devin ireversibile.

Ficatul este cel mai mare organ intern al corpului uman si îndeplineste numeroase functii: functia secretorie, cu rol în producerea bilei; functia metabolica, cu rol în sinteza colesterolului si a lipidelor; functia vasculara, cu rol în sinteza unor elemente ale sângelui, precum si a factorilor de coagulare ai acestuia; functia antitoxica, cu rol în neutralizarea toxinelor din organism; functia excretorie, cu rol în descompunerea hemoglobinei.

Vezica biliara este situata imediat sub ficat si are rolul de a depozita bila secretata de ficat. Tulburarile ce apar la acest nivel se datoreaza afectarii ficatului sau functiei secretorii a acestuia.

Compozitie
Celuloza microcristalina; lecitina cu 95% fosfolipide esentiale – pulbere (150 mg); anghinare (Cynara scolymus) - extract hidroalcoolic 4:1 din frunze (pe suport de maltodextrina 10%) (100 mg); armurariu (Silybum marianum) – extract hidroalcoolic cu 80% silimarina din fructe (pe suport de dextrina si dioxid de siliciu) (100 mg); schizandra (Schisandra chinensis) – extract hidroalcoolic cu 2% schizandrine din fructe (50 mg); stearat de magneziu vegetal; dioxid de siliciu coloidal; ulei esential de coriandru  (Coriandrum sativum) (1 mg).

Utilizare
Acest produs ajuta la:
-detoxifierea ficatului;
-sustinerea secretiei si eliminarii bilei;
-reducerea starilor de oboseala si surmenaj;
-mentinerea sanatatii sistemului hepato-biliar;
-protejarea si regenerarea celulelor hepatice;
-sustinerea functiilor hepatice.

Administrare
-Adulti: primele 10 zile câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masa; urmatoarele zile, pentru întretinere câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masa.
-Comprimatele se înghit cu apa sau se sfarâma în gura. În caz de dificultate la înghitire, comprimatele se pot rupe în doua.

Contraindicatii
-Nu se cunosc la dozele prescrise.

Producator: DACIA PLANT

Prezentare: 60cpr

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Hepatoesential 60cpr

Hepatoesential 60cpr

Produs natural, obtinut printr-o combinatie de 3 extracte vegetale si o fractiune fosfolipidica esentiala, al carui rol este protejarea functiei hepatice.

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă