Overdrive - formula energiei 90 caps

Overdrive - formula energiei 90 caps

OVERdrive reprezintă un amestec de vitamine B, antioxidanţi, cofactori minerali, enzime proteolitice şi electroliţi unici care îmbunătăţesc metabolismul în timpul exerciţiilor fizice şi asigură recuperarea musculară post-efort.

Detalii

Pro si Post Efort Fizic

119,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Precedent
Urm[torul

Prezentare

Performanţa atletică optimă depinde de numeroşi factori importanţi. OVERdrive este formulat pentru a conţine toţi nutrienţii esenţiali care se pierd in timpul exerciţiului sau care în general lipsesc din alimentaţie, în special vitaminele B, care au rol vital în metabolism. Vitaminele solubile în apă sunt eliminate din organism de aceea nivelul lor este greu de menţinut, în special în cazul atleţilor. OVERdrive conţine complexul de B-uri şi nutrienţii esenţiali (crom), vitali organismului. După exerciţiu, durerile musculare reprezintă procesul normal de refacere a organismului. Combinaţia de antioxidanţi şi enzime proteolitice din OVERdrive minimalizează discomfortul muscular. Aceşti antioxidanţi protejează ţesuturile delicate ale corpului de atacul radicalilor liberi, care s-au format in timpul exerciţiului fizic.

 

Avantaje

 • Vitamina B ajută organismul să facă faţă proceselor bio-chimice în timpul exerciţiilor (funcţia nervoasă, metabolizarea grăsimilor, carbohidraţilor şi proteinelor).
 • Are 3 surse de fitonutrienţi antioxidanţi: extract din seminţe de struguri, bioflavonoizi de citrice şi quercetină - un flavonoid cu o puternica activitate antioxidantă.

 

 

 

 • Conţine n-Acetyl-L-Cysteină, un important amino-acid folosit de corp pentru producerea glutationului.
 • Conţine magneziu care joacă un rol imortant în transferul energiei musculare.
 • Conţine enzime proteolitice.

 

De ce este unic?

Nu conţine substanţe interzise de Comitetul Olimpic Internaţional (IOC), WADA sau Agenţia Naţionala Antidopind din România.

 

Cine poate consuma acest produs?

OVERdrive este destinat persoanelor care practică exerciţii fizice în mod regulat.

 

Ştiati că?

 • Muşchii sunt cei mai receptivi la reaprovizionarea depozitelor cu glicogen pierdut în timpul exerciţiilor. Cărţile de nutriţie sportivă recomandă consumul a 50-100 gr (200-400 calorii) de carbohidraţi în decurs de 2 ore după exerciţiu.
 • Carbohidraţii sunt sursa de energie a muşchilor atât în timpul, cât şi după exerciţiile grele.

 

Întrebări frecvente

Care este rolul antioxidanţilor din OVERdrive?

Unele studii indică faptul că aerobicul, de exemplu, este asociat cu distrugerea ţesutului şi cu oxidarea. Numărul radicalilor liberi creşte în timpul exerciţiului ca rezultat al consumului de oxigen mitocondrial şi al fluxului de transport de electroni. Antioxidanţii din produs ajută la protejarea corpului împotriva activităţii acestor particule.

 

 

 

Care este rolul jucat de vitamina B şi de crom?

Toate vitaminele B au un rol esenţial în metabolismul energiei mitocondriale. Aceste vitamine sunt esenţiale deoarece nu le putem sintetiza în corp. În timpul exerciţiilor, nevoia de aceste vitamine B creşte datorită unei nevoi mai mari de energie dar după exerciţiu ele sunt cu eleiminate din corp. OVERdrive conţine aceste vitamine B atăt de necesare. Cromul e un mineral esenţial care asigură metabolismul normal al glucozei, fapt ce permite corpului să genereze energia necesară atleţilor pentru performanţe.

 

Care este rolul enzimelor proteolitice din OVERdrive?

Acestea asigură refacerea musculară normală după exerciţiu, ajutănd la minimalizarea discomfortului asociat cu refacerea musculară. Aceste enzime reduc timpul necesar ca muşchii să se refacă.

 

Este OVERdrive sigur?

Este sigur în dozele recomandate.

 

Mod de utilizare

 • Se recomandă una sau două (1-2) tablete, la o oră după exerciţii.
 • A se păstra la loc uscat şi răcoros.

 

Precauţii

 • Nu-l lăsaţi la îndemâna copiilor.
 • Dacă sunteţi însărcinată sau alăptaţi, sunteţi diabetici, hipoglicemici sau cu alte  probleme de sănătate, consultaţi un medic înainte de utilizare.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Overdrive - formula energiei 90 caps

Overdrive - formula energiei 90 caps

OVERdrive reprezintă un amestec de vitamine B, antioxidanţi, cofactori minerali, enzime proteolitice şi electroliţi unici care îmbunătăţesc metabolismul în timpul exerciţiilor fizice şi asigură recuperarea musculară post-efort.

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă