Seva de mesteacan cu suc de mere bio 300ml

Seva de mesteacan cu suc de mere bio 300ml

Comandati seva de mesteacan cu suc de mere, bogat in vitamina C, calciu, magneziu, zinc, si numerosi nutrienti.

Detalii

Bio Terra

6,00 lei

Indicatii

In ficare primavara, atunci cand natura se trezeste treptat la viata, mesteacanul absoarbe cu putere din sol apa si substante nutritive in acelasi timp cu punerea in miscare a zaharurilor depozitate inainte. Atunci cand aceste componente aflate in stare fluida ajung sa se acumuleze si sa formeze seva, aceasta incepe sa urce cu forta dinspre radacini spre coroana, retrezind la viata intregul arbore. In seva mesteacanului se acumuleaza astfel, prin procese complexe, o multime de substante nutritive cu rol esential pentru viata arborelui, dar care prezinta in acelasi timp efecte terapeutice incredibile.

 

Valori nutritionale / 100ml produs:

• Energie - 15,07KJ (3,6Kcal);

• Carbohidrati - 3.3 g ;

• Proteine - 0;

• Lipide 0;

• Potasiu - 27,3 mg ;

• Sodiu - 1,6 mg ;

• Fier - 25 mg ;

• Siliciu - 10 mg ;

• Titan - 8 mg ;

• Cupru - 2 mg ;

• Nichel - 1 mg ;

• Calciu - 1,3 mg ;

• Magneziu - 0,6 mg ;

• Aluminiu - 0,1-0,2 mg ;

 

Seva de mesteacan contine glucoza si fructoza (care ii confera un gust usor dulce, foarte agreabil), vitamina C, aminoacizi, derivati terpenici si o serie intreaga de minerale valoroase: calciu, magneziu, mangan, zinc, fosfor, sodiu, fier si potasiu. Toate aceste substante sunt foarte usor asimilabile in organism, de unde si efectele terapeutice rapide ale sevei. La o analiza atenta a acestor constituenti, precum si a cantitatilor in care se afla in seva, se poate remarca faptul ca ei sunt intr-o proportie optima pentru o asimilare foarte usoara si in acelasi timp lipsita de inconveniente.

Fructoza si glucoza - Sunt zaharuri naturale simple ce sunt absorbite direct la nivelul intestinului subtire si astfel confera rapid energie organismului. Aceasta face ca persoanele slabite fizic, convalescentii, copiii si batranii,  sa beneficieze foarte repede de efectele regenerante ale sevei.

 

Vitamina C - Ajuta la formarea si cresterea normala a dintilor si oaselor, creste rezistenta organismului la bolile inflamatorii si este un factor important in absorbtia fierului din alimentatie.

 

Calciul - Aproximativ 99% din calciul din organism se afla la nivelul oaselor si dintilor, restul indeplinind un rol important in diferite procese biochimice cum ar fi coagularea sangelui, functionarea sistemului hormonal, transferul impulsurilor nervoase.

 

Magneziul - Cea mai mare parte a magneziului din organism este stocata impreuna cu calciul, la nivelul oaselor. El ajuta la absorbtia calciului, a vitaminelor B, C si E, a potasiului si fosforului,  intervenind in reglarea mai multor functii vitale ale organismului. Impreuna cu calciul el incetineste transferul impulsurilor nervoase (accelerat de catre calciu), si astfel ajuta la eliberarea contractiilor si crampelor musculare. El intervine in metabolismul proteinelor, grasimilor si carbohidratilor, formarea oaselor, a tesutului conjunctiv si a celulelor sanguine, in biosinteza colesterolului. Acest oligoelement este usor distrus de caldura si tocmai de aceea seva de mesteacan nu trebuie sa fie niciodata incalzita, pentru a nu-si pierde efectele terapeutice.

 

Manganul - Are un rol important in producerea laptelui matern, a urinei, a hormonilor sexuali si tiroidieni si sustine totodata functionarea adecvata a nervilor si creierului.

 

Zincul - Face parte integranta din mai mult de 25 de enzime (printre care, spre exemplu, cele ce ajuta la descompunerea insulinei si alcoolului), avand un rol catalizator pentru multe alte enzime. Prezenta lui este necesara pentru producerea proteinelor si absorbtia a numeroase alte minerale si vitamine, pentru metabolismul carbohidratilor si fosforului.

 

Fosforul - Este necesar in metabolismul carbohidratilor, grasimilor si aminoacizilor, influentand astfel cresterea si functionarea normala a celulelor. Procesul de diviziune celulara si de formare de noi celule necesita de asemenea prezenta fosforului. Aceasta substanta stimuleaza contractia musculara, inclusiv aceea a muschiului cardiac, si ajuta la fixarea calciului in oase.

 

Sodiul - Actioneaza complementar fata de potasiu, regland functionarea celulara si ajutand la mentinerea echilibrului acido-bazic in organism. Impreuna cu potasiul, el regleaza presiunea osmotica la nivelul celulelor. In plus, el are o functie de “conservare” a calitatilor sangelui, prevenind precipitarea mineralelor in sange si plasma si prevenind astfel arteroscleroza.

 

Fierul - Este binecunoscut in primul rand pentru rolul sau in formarea globulelor rosii si in transportul oxigenului. El este in acelasi timp un constituent al enzimei responsabile pentru producerea proteinelor.

 

Potasiul - Face parte dintre substantele de baza ale corpului uman, participand direct sau indirect la majoritatea reactiilor din organism. El mentine presiunea interna a celulelor, functionarea muschilor si participa in mod direct la procesele de producere a energiei la nivel celular.

 

Energia - Dincolo de aceste minerale si substante nutritive descoperite in seva prin diferite analize de laborator, se poate remarca un factor suplimentar: energia vietii. In cazul mesteacanului este vorba de existenta unei forme deosebite de bioenergie, ce face ca seva sa fie o “apa vie”, inzestrata cu capacitatea de a modifica starea energetica a organismului nostru.

 

Mestecenii sunt adevarate “centrale” de energie biologica, avand o seva puternic impregnata de aceasta forta ascendenta a arborelui. In urma unei curei cu seva, veti putea simti o veritabila retrezire a puterii de ascensiune si regenerare, atat la interior cat si la exterior.

 

Toate ingredientele din acest produs provin din agricultura ecologica.

 

Acesta este un produs certificat ecologic.

 

Compozitie

Seva organica de mesteacan (69,85%), acid citric, suc de mere.

 

Producator: Bio Terra

 

Prezentare: 300ml

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Seva de mesteacan cu suc de mere bio 300ml

Seva de mesteacan cu suc de mere bio 300ml

Comandati seva de mesteacan cu suc de mere, bogat in vitamina C, calciu, magneziu, zinc, si numerosi nutrienti.

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă