LiverHelp 360 grame

LiverHelp 360 grame

Liver Help, datorita compozitiei sale, este protector hepatic si biliar, ajutand la regenerarea tesutului hepatic.

Detalii

LiverHelp 360 grame

93,00 lei

LiverHelp este obtinut din amestec de plante medicinale specifice. Datorita efectelor antioxidante ale silimarinei, ajuta la protectia lipoperoxidativa a ficatului de actiunea unor toxine puternice si a alcoolului, ajuta la cresterea capacitatii de regenerare a tesutului hepatic, ajuta la reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei.

 

Este recomandat ca adjuvant in ameliorarea diferitelor afectiuni hepato-biliare, digestive, ca protector al ficatului de actiunea distructiva a unor toxine puternice.

In urma unei cure complete se pot obtine rezultate foarte bune pentru sanatatea ficatului, a cailor biliare, stimuland secretia biliara si reducand riscul de aparitie a calculilor biliari.

 

Ajuta in caz de hepatita virala A, B si C, hepatita toxica ori ciroza hepatica, contribuie la tratarea si vindecarea anemiei, acneei, celulitei, varicelor, hemoroizilor, fermentatiilor intestinale, reduce balonarile si stimuleaza diureza.

 

Este adjuvant in stari anorexice, obezitate, in helmintiaze, guta, ajuta ficatul sa elimine toxinele din sange. In timpul curei cu ceai LiverHelp se pot obtine rezultate foarte bune chiar si in stari febrile, cand contribuie la scaderea febrei, produsul avand efecte antivirale si actiune antibiotica asupra unor germeni din genul Salmonella si Shigella.

 

Ajuta la mentinerea sanatatii vaselor de sange si in reumatism, este recomandat pentru diminuarea efectelor nedorite ale menopauzei si pentru reducerea durerilor menstruale.

Poate fi utilizat in tratamentul gastritelor hipoacide si in mentinerea unei stari generale bune a intregului aparat digestiv.

 

Producator:Zenyth Pharmaceuticals

Prezentare:360 grame

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

LiverHelp 360 grame

LiverHelp 360 grame

Liver Help, datorita compozitiei sale, este protector hepatic si biliar, ajutand la regenerarea tesutului hepatic.

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă