Interferonat 120 capsule

Interferonat 120 capsule

Interferonat este recomandat pentru detoxifierea ficatului, normalizeaza secretia de interferon si regenreaza celulele hepatice

Detalii

Interferonat

109,00 lei

 

 

 

 

Interferonul este o proteină sintetizată în organism, dotată cu proprietăţi antivirale, antiproliferative şi imunomodulatoare. Câteva exemple: α (produs de monocite), β (produs de fibroblaşti), γ (produs de limfocitele T), etc. Interferonul are rol în apărarea organismului împotriva infecţiilor (bacteriene, virale, antiparazitare). Este utilizat în tratamentul hepatitelor cu virus B, C şi D, leucemiei şi tumorilor maligne. 

Indicatii

  • detoxifierea ficatului
  • normalizarea procesului de diviziune celulară
  • îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului
  • protejarea celulelor împotriva stresului oxidative
  • enerează un puternic efect antioxidant prin neutralizarea radicalilor liberi
  • stimulează mecanismele de apărare ale organismului
  • normalizarea funcţiilor hepatice

Compozitie

celuloză microcristalină; armurariu (Silybum marianum) - extract hidroalcoolic cu 80% silimarină din fructe (200 mg); astragalus (Astragalus membranaceus) - extract hidroalcoolic 10:1 din rădăcini (150 mg); schizandra (Schisandra chinensis) - extract hidroalcoolic cu 2% schizandrine din fructe (150 mg); agaricus (Agaricus blazei) - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (100 mg); ganoderma (Ganoderma lucidum) - extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (100 mg); noni (Morinda citrifolia) - extract hidroalcoolic cu 40% polizaharide din fructe  (75 mg); aloe (Aloe vera) - extract hidroalcoolic 20:1 din părţi aeriene (50 mg); dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu; ulei esenţial de fenicul (Foeniculum vulgare) (0,11 mg).

Administrare

Se recomandă utilizarea în cure succesive de 3 luni, cu o lună pauză între ele. Pe perioada pauzei se poate administra produsul Regenerator hepatic.
Pe perioade scurte (trei săptămâni) se poate face o cură intensivă cu câte 2 comprimate de 4 ori pe zi. După această perioadă se continuă cu câte 1 comprimat administrat de 4 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

 

 

Contraindicatii

Boli autoimune, transplant de organe, sarcină, alăptare, copii sub 14 ani, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Producator

Dacia Plant

 

Prezentare

60 comprimate

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Interferonat 120 capsule

Interferonat 120 capsule

Interferonat este recomandat pentru detoxifierea ficatului, normalizeaza secretia de interferon si regenreaza celulele hepatice

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă