Extract de usturoi 1000 mg - 90 capsule gelatinoase

Extract de usturoi 1000 mg - 90 capsule gelatinoase

Extractul de usturoi asigura buna funcţionare a sistemului cardiovascular, poseda un puternic efect antibiotic, contribuind la procesul digestiei.

Detalii

Vitaking

24,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

 

Proprietaţile nutritive ale usturoiului si cepei sunt marcate în special de prezenţa unor importante cantitaţi de vitamine, mai ales A, B1, B2, C si a unor substanţe minerale utile printre care: fosfor, sulf, potasiu, iod, calciu, siliciu.

Documente dintre cele mai vechi amintesc de efectele terapeutice ale usturoiului. De exemplu constructorii de piramide din Egiptul Antic consumau usturoi, ceapa si ridichi pentru prevenirea bolilor contagioase. De asemenea ,legiunile romane foloseau cantitaţi însemnate de usturoi în alimentaţie. În acele vremuri usturoiul era recomandat pentru tratarea a peste 60 de boli. Medicina populara recomanda usturoiul mai ales în cazuri de hipertensiune si obezitate.

Principalul component activ al usturoiului este alicina, substanţa cu un puternic efect antibiotic. Acest compus rezulta în urma acţiunii unei enzime- alinaza- asupra alinei din compoziţia plantei. De asemenea este demn de remarcat si conţinutul apreciabil de seleniu.

Introducerea cu regularitate a usturoiului si a cepei în alimentaţie, contribuie la asigurarea bunei funcţionari a organelor tubului digestiv, la consolidarea rezistenţei faţa de agresiuni microbiene si virotice, la regenerarea normala a dermei si la menţinerea tenului frumos. Dar, pe lânga virtuţiile lor nutritive, ele sunt apreciate si în tratamentul unor boli cronice. Aceste efecte se datoresc celor 200 de substanţe active pe care le conţine: vitamine, minerale, aminoacizi, enzime. Deosebit de activi sunt cei 70 de compusi ce au în structura lor sulf.

Usturoiul este un vermifid, fortifiant, laxativ, diuretic, antiseptic, bactericid, rezolutiv, expectorant, febrifug, tonic muscular, hipotensor (scaderea tensiunii arteriale), antireumatismal, antiasmatic, detoxifiant, sudorific, are efect antihelmintic si anticarcinogenetic, fiind si afrodisiac. Conţine vitaminele B1 si C, precum si o serie de elemente ca: Brom, Cobalt, Iod, Magneziu, Siliciu si Zinc.

Cercetarile au demonstrat ca utilizarea regulata a usturoiului în alimentaţie constituie una din cele mai eficiente metode de profilaxie si tratament a arterosclerozei. Reduce nivelul lipoproteinelor cu densitate mica (LDL) raspunzatoare de formarea ateroamelor si contribuie în acelasi timp la sporirea cantitaţii de lipoproteine cu densitate crescuta (HDL), care au un efect protector faţa de arteroscleroza.

Usturoiul este util în unele pneumopatii, iar datorita efectului antibiotic este indicat în tratamentul virozelor, bronsitelor, traheitelor. De asemenea, accelereaza epitalizarea si vindecarea ranilor. Persoanele care consuma cantitaţi însemnate de ceapa si usturoi prezinta un risc foarte scazut de apariţie a cancerului gastric, de piele sau de colon.

Usturoiul este foarte eficace în caz de tenie iar medicina populara aminteste folosirea acestuia drept leac împotriva caderii parului.

compozitie

Supliment alimentar

Notificare: IBA 5093/2010

 

Ingredient activ

Cantitate

DZR

 

Extract de usturoi (echivalent cu 1000mg usturoi)

2mg

*****

 

Alte ingrediente: ulei de soia, gelatina, glicerina, apa.

 
   

Ţara de origine: SUA.

 

Conţinut: 90 capsule   ●

 

 

Administrare

Doza zilnica recomandata: 3 capsule. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat. A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate și lumina excesiva. Nu depasiţi doza zilnica recomandata! Nu lasaţi la îndemâna copiilor!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Extract de usturoi 1000 mg - 90 capsule gelatinoase

Extract de usturoi 1000 mg - 90 capsule gelatinoase

Extractul de usturoi asigura buna funcţionare a sistemului cardiovascular, poseda un puternic efect antibiotic, contribuind la procesul digestiei.

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă