Potasiu 99 mg - 100 capsule

Potasiu 99 mg - 100 capsule

Potasiul este tonic cardiac si muscular, stimuleaza peristaltismul intestinal si intervine în reglementarea suprarenalelor.

Detalii

Vitaking

42,00 lei

 

Adjuvant în tratamentul hipertensiunii arteriale. Se utilizeaza în tratamentul alergiilor. Tratamentele cu prednison provoaca pierderi în potasiu si retineri de sodiu în organism.

Când nu se respecta raportul normal între sodiu si potasiu, are de suferit functionarea nervilor si a musculaturii. Hipoglicemia (nivelul scazut al glucozei în sânge) ca si diareea prelungita sau foarte severa determina pierderi de potasiu. Nu s-au stabilit doze necesare, dar cantitati de 1600-2000 mg sunt considerate suficiente pentru un adult sanatos.

Carenta de potasiu produce hipoglicemie, edeme, degenerarea muschiului inimii si a muschilor scheletici, influentând în mod negativ si cresterea. Prezenta simultana a apei si a potasiului în fructe si legume le confera acestora o pronuntata actiune diuretica.

Daca sunteti un mare consumator de cafea, probabil ca oboseala pe care o resimtiti se datoreaza deficitului de potasiu. Daca obisnuiti sa beti mari cantitati de alcool, sau daca mâncati multe dulciuri, este foarte posibil ca nivelul potasiului din organismul dumneavoastra sa fie scazut.

Daca sunteti hipoglicemic, aveti predispozitie la pierderi de potasiu odata cu retinerea apei în tesuturi, iar daca luati diuretice pierderile de potasiu vor fi si mai mari. Consumati mai multe vegetale verzi si luati o cantitate suficienta de magneziu, astfel încât sa va reechilibrati balanta minerala.

 

compozitie

Supliment alimentar

Notificare: MS 1185/2008

 

Ingredient activ

Cantitate

DZR

 

Potasiu (Gluconat de potasiu)

99mg

2,8

 

Alte ingrediente: gelatina, faina de orez, stearat de magneziu.

 
   
   

Conţinut: 100 capsule   ●  69,35g

 

 

Doza zilnica recomandata: o capsula. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat. A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu depaşiţi doza zilnica recomandata.

Ţara de origine: SUA. Producator: Swanson Health Products U.S.A

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Potasiu 99 mg - 100 capsule

Potasiu 99 mg - 100 capsule

Potasiul este tonic cardiac si muscular, stimuleaza peristaltismul intestinal si intervine în reglementarea suprarenalelor.

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă