Pudra calciu - magneziu cu vitamina C - 205 gr

Pudra calciu - magneziu cu vitamina C - 205 gr

Acest produs contine calciu, magneziu si vitamina C, Are o absorbtie foarte buna si este solubil în apa sau alte lichide.

Detalii

Vitaking

83,00 lei

Adaugă în coş

 

Vitamina C (acidul ascorbic) este un antioxidant puternic, unul dintre cele mai populare vitamine.

Organismul uman nu iși poate sintetiza propria vitamina C și tocmai de aceea trebuie sa și-o procure din alimente sau din alte surse (comprimate, prafuri, drajeuri de vitamina C). În plus vitamina C este eliminata din organism în rastimp de doua, trei ore de la administrare în functie de cantitatea de alimente existenta în stomac și tocmai de aceea este important sa se mentina un nivel constant de vitamina C.

Calciul este un mineral care deseori lipseşte din alimentatia femeilor. În anumite etape ale vietii, ca de exemplu în timpul sarcinii și al alaptarii, este necesara suplimentarea calciului. În perioada menopauzei, când în organism scade secretia hormonilor feminini, daca nu asiguram un aport corespunzator de calciu, poate aparea osteoporoza. O atentie deosebita trebuie sa acordam organismelor în dezvoltare și creștere, precum și sportivilor.Necesarul zilnic de calciu pentru un adult sanatos este de 800-1200 mg.

Magneziul este indispensabil functionarii eficiente a sistemului nervos, a mușchilor și a numeroase enzime. Participa la functionarea a mai mult de 300 de enzime vitale, având astfel un rol însemnat în metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici și proteinelor, precum și în procesele de energo-geneza. Magneziul scade riscul formarii calculilor renali și biliari cu continut de calciu. Este necesar și pentru asimilarea calciului. Raportul dintre cele doua minerale este deosebit de important și este ideal în proportia de 2:1.

  • Vitamina C: 500mg,
  • Calciu: 400mg,
  • Magneziu: 200mg

 

compozitie

Supliment alimentar

Notificare:  MSP: 1923/2012

Denumire

Cantitate

DZR

Calciu

400mg

50%

Magneziu

200mg

53,33%

Vitamina C

500 mg

625%

 

Ţara de origine: Ungaria, Vesta International Kft. 1141 Budapest, Szilagysomlyo u. 10. Ungaria

205g

 

Administrare

Se dizolva în apa 7 grame (3 linguriţe de dozare) în jumatate de pahar cu apa calda. Completaţi restul cu apa rece sau cu suc de fructe.

Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat. A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate și lumina excesiva. Nu depașiti doza zilnica recomandata! Nu lasati la îndemâna copiilor!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Pudra calciu - magneziu cu vitamina C - 205 gr

Pudra calciu - magneziu cu vitamina C - 205 gr

Acest produs contine calciu, magneziu si vitamina C, Are o absorbtie foarte buna si este solubil în apa sau alte lichide.

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă

Categorii

Produse noi