Chitosan 30 capsule

Chitosan 30 capsule

Chitosan are proprietatea de a calma senzatia de foame, reduce greutatea si regleaza eficient digestia

Detalii

Herbagetica

18,00 lei

Actiuni Chitosan
 • favorizeaza reducerea greutatii corporale datorita fibrelor alimentare

 • datorita polizaharidelor din compozitia sa, micsoreaza glicemia absoarbe si elimina din organism saruri ale metalelor grele (plumb, mercur, cadmiu) ingrasaminte minerale, coloranti chimici, substante medicamentoase, radionucleizi

 • micsoreaza nivelul trigliceridelor in sange si al colesterolului stimuleaza imunitatea

 

Se utilizează ca adjuvant în:

 • obezitate, ingrasare

 • boala canceroasă, radioterapie si chimioterapie in cancer

 • osteoporoza

 • colesterol mărit, trigliceride marite.

 • gastrita hiperacidă

 • diabet

 • hepatita virala A, B, C, ciroza

 • constipatie

Din punct de vedere chimic, chitosanul este o polizaharidă, extrasă din carapacea crustaceelor, polizaharidă cu efecte asupra sănătății extrem de complexe. Până în prezent estesingura substanță naturală cunoscută ce contine fibre active cu sarcina pozitiv-alcalină, având funcții similare colagenului (substanță cu efect întineritor, cu efecte benefice asupra pielii, articulațiilor, prostatei, mușchilor.), dar și a fibrelor vegetale (substanțe nedigerabile, care absorba grăsimile, îmbuntățesc eliminarea, detoxifică).

Chitosanul si cancerul

Un studiu făcut în Statele Unite, la Institutul de Medicină din Arkansas, în anul 2010, a arătat că animalele care au avut inoculate tumori umane au reacționat foarte bine la tratamentul cu chitosan, constatandu-se stagnarea și chiar regresul tumorilor. La animalele de experință vindecate de cancer, s-a constatat că prin administrarea de chitosan recidivele bolii tumorilor maligne sunt mult mai rare. Și administrat în paralel cu chimioterapia și radioterapia, Chitosanul este eficient. El reduce efectele adverse ale acestor terapii, fără a interfera negativ în sensul diminuării eficienței acestora. Pacienții care au luat Chitosan au suportat mai bine tratamentul cu citostatice sau cobaltoterapia, au reuși să-l ducă până la capăt într-un procent mai mare, având o intensitate semnificativ mai redusă a unor simptome cum ar fi: căderea părului, inapetența, căderea unghiilor, micozele, sensibilitatea la infecții etc.Chitosanul si cura de slabire

Un studiu făcut în Statele Unite a aratat că administrarea chitosanului duce la scăderea în greutate cu 1,7 kg., în medie, după 6 săptămâni de tratament. Interesant este, însă, că pacienții care au folosit chitosanul și au slăbit nu au ținut nici un fel de de dietă. În cazul în care reducem, în paralel cu administrarea chitosanului, chiar și doar cu 10-15%, porția zilnică de hrană, scăderile în greutate sunt mult mai spectaculoase, putând fi și de 2-3 ori mai mari.

Pentru scaderea în greutate, se iau 1-2 capsule de chitosan, cu 30 minute înainte de masă. Conținutul capsulelor se dizolvă în jumătate de pahar de apă și se bea pe stomacul gol. La cinci minute după ingerarea chitosanului (nu concomitent) se mai bea încă un pahar de suc de portocale sau de lămâie, deoarece asocierea cu acidul citric crește senzatia de sațietate data de chitosan.

 

Administrare

De regula, se iau cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi. Pentru scadere in greutate, se administreaza diluat in apa continutul a 1-2 capsule, inainte cu 30 de minute de fiecare masa.

Precauții: A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza, copiilor si persoanelor sensibile la produce pe baza de crustacee. Alte suplimente alimentare vor fi luate la 2 ore dupa Chitosan, deoarece impiedica asimilarea lor.

 

Compozitie

chitosan 400 mg, capsula tare de gelatina.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Chitosan 30 capsule

Chitosan 30 capsule

Chitosan are proprietatea de a calma senzatia de foame, reduce greutatea si regleaza eficient digestia

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă