Papaya Start up

Papaya Start up

Papaya Start Up intareste organismul pe perioada schimbarii anotimpului, regaseste energia si combate imbatranirea.

Detalii

Bioelemente

74,00 lei

Papaya bio-fermentată este astăzi îmbogăţită cu BioPerine, un extract natural de piper negru, care optimizează asimilarea principiilor active de către organism.

Acţiunile produsului:

·        Neutralizează radicalii liberi datorită efectului puternic antioxidant;

·        Accentuează starea de bine a organismului crescându-i rezistenţa la afecţiunile degenerative;

·        Reglează funcţia sistemului circulator şi cardio vascular, creşte elasticitatea capilarelor;

·        Reduce nivelul de colesterol şi trigliceride din sânge;

·        Ameliorează digestia şi funcţiile ficatului;

·        Întăreşte sistemul imunitar şi capacitatea de apărare a organismului;

·        Ajuta la reîntinerirea pielii, previne formarea ridurilor;

·        Îmbunătăţeşte funcţia vizuală şi ajuta la menţinerea sănătăţii ochilor.

 

Papaya Start Up conţine 3 AN.IM.E (este un joc de cuvinte: ANIME=suflete, înlimba italiană)

AN-de la Antioxidant

Declară război radicalilor liberi, responsabili ai îmbătrânirii, care se vedeşi se simte: se vede din aspectul exterior şi se simte la nivel organic, deoarece odată cu trecerea timpului chiar şi organele interne îşi reduc eficienţa. Acţiunea anti-oxidantă este cea care răspunde la întrebările "Dar ce ai făcut? Pari mai tânăr!" Secretul tău este papaya bio-fermentată de la Zuccari.

IM-de la IMunostimulent

Întăreşte sistemul imunitar, ajutând organismul să se apere de agresiunile externe din toate anotimpurile. Mulţumită papay-ei bio-fermentate, corpul tău va fi plin de resurse pentru a înfrunta orice situaţie!

E-de la Energizant

Spune clar adioa celei senzaţii de oboseală permanentă, dificultăţii de concentrare şi lipsei de reacţie! Energia papay-ei bio-fermentate este o încărcătură constantă care te susţine natural pe toată durata activităţilor zilnice, ajutându-te să-ţi administrezi resursele într-un mod optim.

Când alegi Papaya Start Up!

În momente de slăbiciune accentuată se recomandă consumul a 1-3 plicuri de Papaya Start Up, ca tratament şoc. Papaya Start Up este indicată şi ca fază preliminară în consumul de Papaya Pură. O uşoară mâncărime de moment indică acţiunea eficientă, naturală a produsului.

 

Papaina, enzima din fructul de Papaya
Papaina este cea mai importantă enzimă conţinută în fructele şi frunzele plantei tropicale de papaya. Această enzimă are puternice proprietăţi proteolitice (ajută la digestia proteinelor), având efecte asemănătoare pepsinei (enzimă produsă de organismul uman cu un important rol în digestia alimentelor). Datorită conţinutului de papaină, consumul fructului de papaya este recomandat după mesele copioase bogate în proteine dar şi lipide (papaya stimulează şi secreţia biliară cu rol primordial în digestia lipidelor), cum ar fi după consumul preparatelor din carne (fripturi, mici, cârnaţi), lactate grase (smântâna, caşcaval), sosuri etc.

De asemenea s-a demonstrat că papaina are rezultate foarte bune în recuperarea bolnavilor operaţi la coloană vertebrală, având acţiune regenerativă.

Te protejează de bolile cardiovasculare
Fructul de papaya este recomandat în prevenirea aterosclerozei şi a diabetului. Conţinutul bogat în vitamina C, A şi E previne oxidarea colesterolului (doar atunci când este oxidat colesterolul are capacitatea de a se depune în pereţii vaselor sanguine, favorizând formarea plăcilor de ateromatoase). De asemenea, şi fibrele din papaya au rolul de a reduce colesterolul "rău". Acidul folic ajută la convertirea substanţei numită homocisteina, care în alte condiţii poate să distrugă pereţii vaselor de sânge şi la un nivel foarte ridicat poate favoriza un atac de inimă.

Are grijă de sistemul digestiv
Nutrienţii din fructul de papaya au un rol important în prevenirea cancerului de colon. Ajută la digestie, fiind foarte bogată în enzime proteolitice. Ajută la funcţionarea mai bună a ficatului şi reduce producerea de metaboliţi, adică substanţe parţial digerate care încetinesc tranzitul intestinal.
Reduce stresul oxidativ, datorită conţinutului bogat în carotinoizi. Aceasta înseamnă că are puterea de a reduce sau de a încetini procesele responsabile de îmbătrânirea cauzată de radicalii liberi.
Contribuie la starea de bine a organismului furnizând o încărcătură energetică suplimentară.
Furnizează energie, datorită conţinutului său crescut de carbohidraţi care sunt absorbiţi rapid de organism, prezenţei sărurilor şi a vitaminelor din grupa B. Fructul proaspăt este foarte util în perioadele de stres şi de efort.

Are proprietăţi antiinflamatoare
Conţine papaina şi chimopapaina, ambele enzime fiind recunoscute pentru acţiunea antiinflamatoare şi de calmare/vindecare a arsurilor. Astfel este recomandată persoanelor care suferă de osteoartrită, artrităreumatoidă şi astm.

Întăreşte sistemul imunitar
Vitamina C şi A, care este produsă în organism datorită beta carotenului din papaya sunt necesare pentru buna funcţionare a sistemului imunitar. Aşadar, fructul de papaya previne răceala, gripa şi infecţiile recurente la nivelul urechii.

Previne degenerescenţa maculară
Cu siguranţă mai ţii minte când mama ta îţi spunea să mănânci morcovi pentru sănătatea ochilor. Şi avea dreptate, însă pe lângă morcovi şi fructele au o importanţă esenţială de a menţine ochii sănătoşi.

*Potrivit unui studiu publicat în Arhivele de Oftalmologie, 3 porţii de fructe consumate în fiecare zi reduc cu 36% riscul de apariţie a degenerescenţei maculare, principala cauză a pierderii vederii la persoanele în vârstă. 

Uşurează simptomele osteoartritei şi ale artritei reumatoide
Fructul de papaya este bogat în vitamina C, care este unul dintre antioxidanţii cei mai importanţi care are rolul de a neutraliza acţiunea radicalilor liberi ce pot interacţiona cu sănătatea celulelor din organism (cauzând distrugerea membranelor şi inflamaţiilor în organism). De aceea, vitamina C s-a dovedit a fi foarte folositoare în reducerea simptomelor asociate osteoartritei şi artritei reumatoide. Aceste rezultate au fost obţinute în urma unei analize atente a peste 20.000 de persoanes ănătoase, iar riscul de apariţie a artritei s-a dovedit a fi de 3 ori mai ridicat în cazul celor care au consumat cantităţi nesemnificative de alimente bogate în vitamina C.

Asigură sănătatea plămânilor:

-Consumul alimentelor bogate în beta-criptoxantina, un carotenoid pe care îl găsim în papaya, poate să scadă riscul de apariţie a cancerului pulmonar.

*Un studiu efectuat în 2003 pe un eşantion de 60.000 de adulţi care au consumat alimente bogate în acest carotenoid arată că riscul de cancer pulmonar este cu 27% mai scăzut.

*De asemenea, în urma unui studiu efectuat de specialiştii de la Universitatea de Stat din Kansas s-a constatat că o dietă bogată în vitamina A (care se găseşteîn cantitate însemnată în fructul de papaya) ameliorează simptomele cauzate de emfizemul pulmonar şi protejează plămânii de cancer.

Protejează bărbaţii de cancerul de prostată

Potrivit informaţiilor redactate în publicaţia Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition, rezultatele studiilor realizate arată că un bărbat care consumă papaya cu regularitate şi în cantităţi moderate prezintă un risc cu 86% mai scăzut de a face cancer de prostată, comparativ cu cei care nu obişnuiescsă consume.

Cercetătorii au dovedit că papaya combate eficient cancerul mamar, cancerul pancreatic precum şi alte tipuri de cancer.

Pachetul Papaya Start Up

Un pachet Papaya Start Up conţine 10 plicuri a câte 5g de papaya bio-fermentata + 5mg de BioPerine (piper negru).

Papaya Start Up NU conţine urme de gluten.

Mod de administrare:

Administraţi un plic dimineaţa, preferabil între mese, direct sub limbă.

Pentru facilitatea absorbirii, nu consumaţi nimic 5 minute după administrare. Tratamentul poate fi prelungit după voinţă sau poate continua cu Papaya Pură.

"Institutul Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru Bio Resurse Alimentare" IBA Bucureşti sub .Nr. 6342/05.01.2012

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Papaya Start up

Papaya Start up

Papaya Start Up intareste organismul pe perioada schimbarii anotimpului, regaseste energia si combate imbatranirea.

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă