ageLOC Galvanic Body Trio

ageLOC Galvanic Body Trio

Pentru un corp ferm si forma conturata va punem la dispozitie pachetul ageLOC Galvanic Body Trio. Acesta contine aparatul ageLOC Body Spa impreuna cu produsele ageLOC Body Shaping Gel si ageLOC Dermatic Effects.

Detalii

NU SKIN

1 467,00 lei

 Public tinta

- Persoanele, atat femei cat si barbati,  care isi doresc un corp cu aspectul mai ferm, mai tonifiat si mai conturat.

- Femeile care prezinta semne ale imbatranirii pe corp si celulita.

 

Beneficiile produsului ageLOC Galvanic Body Spa:

-  ajuta la furnizarea ingredientelor cheie catre piele.

-  curentul galvanic pulsator optimizat ajuta la stimularea pielii, la purificarea si revigorarea acesteia si la reducerea semnelor vizibile ale imbatranirii.

-  cercetarile de laborator au demonstrat ca tratamentele cu curenti galvanici pot imbunatati furnizarea de ingrediente anti-imbatranire pentru pana la 24 de ore.

 

Beneficiile produsului ageLOC Body Shaping Gel:

-  datorita ingredientelor ageLOC efectele sunt indreptate asupra surselor de imbatranire din organism, mentinand astfel un aspect tanar, ferm si catifelat al pielii.

-  ajuta in principal la reducerea aspectului grasimii corporale si al celulitei, netezeste aspectul zonelor neuniforme, imbunatateste fermitatea pielii, intareste matricea extracelulara (MEC) care ajuta la formarea si mentinerea unui aspect ferm si sanatos.

-  datorita ingredientilor pe care ii contine ajuta la purificarea pielii  si tot datorita acestor ingredienti impiedica formarea de celule noi de grasime.


Beneficiile produsului ageLoc Dermatic Effects:

-  deoarece contine tehnologia patentata ageLOC, produsul tinteste sursele fundamentale ale imbatranirii ajutand la mentinerea aspectului tineresc si reducand efectele cauzate de imbatranire.

-  ajuta la imbunatatirea aspectului pielii in zonele afectate de celulita si grasime corporala sau vergeturi conferind in final zonelor afectate un aspect mai suplu, mai ferm, mai tineresc readucand in timp pielea la textura initiala.

 

Utilizare

      Pentru a obtine rezultatele dorite, folositi instrumentul ageLOC® Galvanic Body Spa impreuna cu ageLOC® Body Shaping Gel o data pe zi, de trei ori pe saptamana, pe coapse, brate, fese si/sau abdomen. Si mai apoi, aplicati zilnic, dimineata si seara, ageLOC Dermatic Effects .

      Cititi in intregime ghidul utilizatorului inainte de a incepe tratamentul galvanic.

 

Atentie !

     ageLOC ® Galvanic Body Spa a fost conceput  pentru a fi utilizat doar pe corp.

     Instrumentul ageLOC® Galvanic Body Spa este destinat utilizarii doar daca pielea dumneavoastra este sanatoasa. Nu utilizati daca aveti rani deschise sau plagi, inflamatii ale pielii, prezentati alergii la metale sau aveti o piele cu probleme sau foarte sensibila.

     Daca sunteti insarcinata sau in cazul in care aveti un pacemaker sau un alt dispozitiv similar, daca sunteti epileptic, daca aveti un implant de metal sau in caz de boala consultati medicul dumneavoastra inainte de a utiliza produsul.

 

 

Producator: NU SKIN

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

ageLOC Galvanic Body Trio

ageLOC Galvanic Body Trio

Pentru un corp ferm si forma conturata va punem la dispozitie pachetul ageLOC Galvanic Body Trio. Acesta contine aparatul ageLOC Body Spa impreuna cu produsele ageLOC Body Shaping Gel si ageLOC Dermatic Effects.

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă