Despre noi si crezurile noastre ,

Motto-ul dupa care ne ghidam activitatea la www.greenycenter.ro:

“ In ziua de astazi, oamenii pot face pentru sanatatea lor, mai mult decat orice medic, spital sau progres al stiintei medicale. Datele stiintifice confirma ca deciziile pe care le luam, ora de ora, zi de zi, determina in mare masura starea sanatatii noastre, bolile de care suferim si, deseori, chiar momentul cand vom muri “ ( Hans Deihl – Tablete de stil de viata).

Oferim clientilor nostri o gama vasta de suplimente nutritive, hrana raw bio, cosmetice, articole pentru mamici si bebelusi intr-un portofoliu ce insumeaza aproximativ 9 000 de produse.

Va asiguram ca in permanenta lucram sa inbunatatim portofoliul de produse si sa va oferim din ce in ce mai multe articole astfel incat cumparaturile online sa devina o experienta placuta care sa va ajute sa economisiti timp, efort si bani.

Magazinul online Greeny Center reuneste un colectiv de oameni cu experienta in domeniul preventiei aparitiei bolilor dar si  al infrumusetarii.

Printre noi sunt medici specializati in medicina alopata, farmacisti dar si specialisti in cosmetica. Avem in spate peste 18 ani de activitate directa cu oamenii si produsele naturiste si deasemeni experienta in arta infrumusetarii si practica de peste 12 ani in salonul de frumusete. In tara sunt mai multe cabinete cosmetice in care lucreaza specialisti formati la Greeny Center.

Aparatia site-ului www.greenycenter.ro in mediul online romanesc are la baza convingerea ca in momentul de fata fiecare dintre noi este pus in situatia de a adopta cat mai multe obiceiuri de viata sanatoasa pentru a nu ajunge in faza in care suntem nevoiti sa apelam la medicina moderna.

Oamenii tanjesc dupa informatii de bun-simt, pertinente, usor de inteles si fundamentate stiintific si asta ne vom stradui sa oferim la Greny Center.

Toate produsele sau sfaturile ori descrierile de pe acest site-ul www.greenycenter.ro au fost selectate ca sa vina in sprijinul omului care este constient ca a preveni imbolnavirea este mult mai iportant si util decat tratarea bolilor.

Produsele pe care le gasiti in magazinul naturist Greeny Center sunt in acord cu conceptele dezvoltate de oamenii de stiinta care activeaza in domeniul preventiei si atunci cand vor fi incluse in dieta zilnica ve-ti observa ca vor face mai mult pentru a va inbunatati starea de sanatate si va vor prelungi anii de viata decat orice minune a medicinii moderne.

Estre motivul pentru care le recomandam cu caldura mai ales ca nu au efecte secundare sau contraindicatii.

“Totusi, pentru a va putea bucura de ele va trebui sa nu va rezumati doar la a citi prospectele sau articolele de pe internet ci mai degraba va trebui sa le asimilitati si sa le includeti in viata dumneavoastra de zi cu zi” - dr. Gily Ionescu.


Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă