Termeni si Conditii de Livrare

 

Greeny Center livreaza pe intreg teritoriul Romaniei.
Comenzile online se primesc in regim NON-STOP. Livrarea produselor se face in termen de 3 sau maxim 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii dar in general termenul mediu de livrare este de 48 de ore.

Plata produselor se poate face in sistem ramburs ( la livrare – agentului care va inmaneaza coletul ) dar va oferim si posibilitatea platii prin virament bancar.

Principalul avantaj al platii la Greeny Center prin virament bancar este ca va oferim transportul gratuit pentru comenzi cu valoare mai mare de 300 lei.

In cazul platii prin virament este necesar ca dupa incheierea pasilor ceruti pentru efectuarea comenzii sa sunati la serviciul clienti pe numarul de telefon 0722934715 si operatorul va va furniza detaliile referitoare la modalitatea de finalizare a comenzii.

Datele necesare efectuarii platii prin virament la magazinul online Greeny Center sunt urmatoarele:

-          Denumirea firmei care administreaza site-ul Greeny Center este sc Zonefarma srl,

-          CUI 31312002, J12/664/2013

-          Cont IBAN  deschis la Banca Transilvania Cluj Napoca

-          La detaliile platii se trec numele persoanei care a efectuat comanda si codul comenzii furnizat de catre operatorul nostru.

 

Telefonul prin care puteti solicita mai multe informatii despre livrare sau efectuarea comenzilor este 0722934715 si va stam la dispozitie de luni pana vineri intre orele 09:00 si 17:00.

 

 Va rugam sa folositi formularul de contact pentru orice intrebare sau nelamurire.

Daca doriti sa faceti sugestii legate de imbunatatirea experientei cu clientii siteului www.greenycenter.ro va rugam sa ne scrieti la adresa de email office@greenycenter.ro.


Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă