Ageloc Vitality (R2 DAY)

Ageloc Vitality (R2 DAY)

AgeLOC Vitality (R2 DAY) sprijină trei dimensiuni importante ale vitalităţii: vigoare fizică, acuitate mintală, dorinţă sexuală.

Deasemeni AgeLOC Vitality (R2 DAY) optimizează şi susţine nivelele de bază ale energiei, iar efectul este vizibil din primele zile de consum.

Detalii

Sustinator energetic pt organism

240,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Precedent
Urm[torul

- AgeLOC Vitality (R2 DAY) ajută activitatea Grupărilor de Gene ale Tinereţii asociate cu vitalitatea şi eliberarea de energie internă.

- Deorece contine o cantitate mare de Cordyceps Sinensis are efecte directe asupra scaderii glicemiei si a tensiunii arteriale , reduce greutatea deoarece scade ,, foamea de calorii "a organismului, cu efect de pierdere in greutate in timp datorita reglarii metabolismului, intareste peretii inimii si are un efect benefic asupra sistemului respirator , anuleaza pofta de glucide si lipide (este un produs care nu creeaza pofta de mancare !!).

AgeLOC Vitality (R2 DAY)nu are aport caloric in organism , deci nu ingrasa !

Este un produs puternic antitumoral.

 

Vitalitatea asociata cu varsta ( scurta introducere )

Celulele organismului uman dispun in interior de "mini centrale energetice" care creeaza energia celulara ( prin furnizarea moleculei de energie ATP - Adenosine triphosphate ) cu care corpul uman se alimenteaza si se mentine in viata.

În timpul procesului de îmbătrânire, eficienţa, mărimea şi numărul mitocondriilor se diminuează şi, în consecinţă, acest fapt influenţează producţia de energie.

Pentru a menţine eficiente mitocondriile noastre, este important să înţelegem cum funcţionează expresia genetică.

 

Expresia genetică poate fi influenţată prin alegerile noastre privitoare la stilul de viaţă precum şi la alimentaţie.

Dupa mai bine de 7 ani de cercetare compania  Pharmanex este capabila să dezvolte produse care sprijină expresia acestor Grupări de Gene ale Tinereţii pentru a ne ajuta să ne simţim şi să ne menţinem sănătoşi.

,, În acord cu cele mai recente studii ştiinţifice am avut capacitatea să descoperim mai multe ingrediente potenţiale care lucrează la expresia grupărilor de gene cheie care sunt asociate cu eliberarea de energie. Putem acum să identificăm, să ţintim şi să activăm o Grupare specifică de Gene ale Tinereţii asociată cu vitalitatea " (Dr. Joseph Chang - Directorul Stiintific General si Vicepresedinte Executiv Dezvoltarea Produselor Pharmanex )

Datele sugerează că eficacitatea nutrienţilor variază în funcţie de ţesut: unii nutrienţi lucrează bine în musculatură în timp ce alţii lucrează mai bine în creier.

ageLOC Vitality (R2 DAY) este conceput cu ingrediente alese cu mare grija pentru a-ţi furniza beneficii majore în fiecare dintre cele trei dimensiuni ale vitalităţii şi ale eliberării energiei interne.

 

Dintre beneficiile primordiale ale ageLOC Vitality (R2 DAY) enumeram :


- Optimizează şi ajută activitatea Grupărilor de Gene ale Tinereţii asociate cu vitalitatea  şi eliberarea de energie internă,

- Sprijină trei dimensiuni ale vitalităţii: vigoare fizică, acuitate mintală, dorinţă sexuală,

- Optimizează şi susţine nivelele de bază ale energiei, efectul este vizibil din primele 10-15 zile de consum,

- Deorece ageLOC Vitality contine o cantitate mare de Cordyceps Sinensis are efecte directe asupra scaderii glicemiei, a tensiunii arteriale , scade  ,, foamea „  de calorii a organismului" cu efect de pierdere in greutate in timp datorita reglarii metabolismului, - - Deasemenea consumul de ageLOC Vitality conduce la intarirea peretilor inimii si are un efect benefic asupra sistemului respirator ,

- In timp, consumul de ageLOC VItality (R2 DAY) anuleaza pofta de glucide si lipide  (este un produs care, spre deosebire de alti suplimenti alimentari, nu creeaza pofta de mancare !!)

- Nu are aport caloric in organism , deci nu ingrasa !

 

 De ce ageLOC Vitality (R2 DAY) este unic?

- Proiectat în mod special pentru a sustine sursele vitalităţii ageLOC VItality optimizează activitatea Grupărilor de Gene ale Tinereţii asociate cu vitalitatea.

- Diferit de alte produse ,, uni " sau ,, bi-dimensionale ", ageLOC Vitality sprijină vitalitatea pe trei căi importante: vigoare fizică, acuitate mentală şi apetit sexual.

- Deasemenea susţine nivelul energiei de bază în condiţii de folosinţă continuă ajutându-vă să evitaţi in timpul efortului zilnic vârfurile şi  căderile bruşte datorate stimulenţilor  duri, rapizi şi ale excesului de zahăr.

- ageLOC Vitality conţine un amestec propriu de ingrediente care influenţează organe precum creierul, muşchii şi inima în mod diferit decat s-a facut pana acum.

 

 

Cui ii este recomandat produsul naturist ageLOC Vitality(R2 DAY) ?

- tuturor barbatilor si femeilor care au depasit varsta de 18 ani si care doresc sa se bucure de o sanatate deplina si care inteleg in mod constient care sunt  ,, costurile " imbolnavirii .

- SPORTIVILOR DE PERFORMANTA DIN ORICE RAMURA SPORTIVA ( oferim testul antidoping la cerere ).

 

 

Produse Complementare :

- LifePak+ - însoţitorul  perfect al ageLOC Vitality datorită faptului că expresia genetică optimă necesită nutriţie bună şi protecţie mitocondrială şi ADN.

LifePak+, cu nutrienţii săi de excepţie şi formula sa antioxidantă de largă acoperire, furnizează nutrienţi şi protecţie mitocondrială determinantă faţă de radicalii liberi.

ageLOC Vitality împreună cu LifePak activează expresia genetică şi conferă protecţie antioxidantă, ajutând la cresterea vitalitatii organismului uman.

- Produsele sau solutiile nutritionale oferite de Pharmanex – combinate cu ageLOC Vitality sau ageLOC  permit obţinerea de beneficii  ţintite.

Utilizatorii  obişnuiţi ai CordyMax Cs-4 (un produs Pharmanex asemanator) sau Cordyceps SE de la Nature's Way pot să treacă la ageLOC Vitality sau ageLOC pentru a obtine beneficii mai mari.

In cazul sportivilor sau a persoanelor care sunt supuse la efort fizic indelungat pentru beneficii puternice pre şi post antrenament/efort adăugaţi OVERdrive.

- ageLOC  Skin Care Products – însoţitori cu mare impact ai ageLOC Vitality, pentru că activarea Grupurilor de Gene ale Tinereţii din interior cat şi din exterior furnizează o minunată combinaţie de senzaţii de tinereţe şi vigoare. ( produse pe care le puteti obtine pe baza de comanda telefonica direct la Customer Support Greeny Center - 0722934715).

- Tru Face Line Corrector – reprezintă o peptidă pro-colagen revoluţionară care ajută la atenuarea ridurilor moderate până la adânci din jurul gurii, ochilor şi de pe frunte. ( precomanda telefonica la Customer Support Greeny Center 0722934715 )

- Sistemul Anti-Îmbătrânire Nu Skin 180° - proiectat pentru a inversa întreaga gamă de efecte ale îmbătrânirii, fiecare produs din acest sistem joacă un rol integral în furnizarea beneficiilor anti-îmbătrânire şi lucrează sinergic pentru potenţarea rezultatelor ( produs disponibil pe baza de precomanda ) .

 

Întrebări frecvente

 

Cum lucrează ageLOC Vitality(R2 DAY)?

- ageLOC Vitality  este formulată pentru a se adresa izvoarelor vitalităţii.

Sprijinind expresia relaţionată mitocondrial a Grupurilor de Gene ale Tinereţii sprijină de asemenea performanţa mitocondrială optimă pentru a ajuta celulele noastre să producă energie mai eficient. Această combinaţie exclusivă ageLOC Vitality îmbunătăţeşte trei arii cheie ale vitalităţii: vigoare fizică, acuitate mintală şi libido.

 

Prin ce este ageLOC Vitality diferit de băuturile sau suplimenţii energizanţi tipici?

- Spre deosebire de multe produse care se află în mod curent pe piaţă, ageLOC Vitality nu este proiectat să ofere o refacere sau un impuls rapide ( de moment ).

În schimb, este formulat pentru a optimiza şi menţine nivelul energetic de bază a unei persoane petru un timp îndelungat şi o vitalitate generală susţinută.

Acest lucru îi ajută pe oameni să evite vârfurile şi căderile (datorate) băuturilor şi suplimenţilor cafeinizaţi şi cu înalt conţinut de zahăr.

 

Cât de rapid voi simţi beneficiile ageLOC Vitality(R2 DAY)?

- ageLOC Vitality nu este un stimulent de moment precum bauturile sau pastilele energizante existente in prezent pe piata, ci este proiectat să ridice nivelele generale ale vitalităţii, prin utilizare consecventă. Când oamenii iau ageLOC Vitality conform indicaţiilor ar trebui să observe beneficiile în decurs de două până la patru săptămâni cu mentiunea ca aceste beneficii sunt reale si de lunga durata.

 

Ce ar trebui să simt cîmd iau ageLOC Vitality (R2 DAY)?

- Când ageLOC Vitality este luat regulat beneficiile observabile ar trebui să includă optimizarea nivelului de vigoare şi de capacitate fizică, acuitate mintală sau agerime îmbunătăţite şi impact pozitiv asupra libidoului.

 

Cine nu ar trebui să ia ageLOC Vitality(R2 DAY)?

- ageLOC Vitality conţine un amestec de fructe şi fitonutrienţi bine studiate şi sigure şi este potrivit pentru toţi adulţii sănătoşi.

Folosirea concurentă a ageLOC Vitality cu medicamentele prescrise nu a fost evaluată.; totuşi, terţe studii privitoare la ingredientele individuale oferă o înţelegere utilă medicilor care dau sfaturi pacienţilor.

Persoanele care iau anticoagulanţi (incluzând terapie cu doze înalte de aspirină), medicamente antidiabetice, inhibitori ai monoamine oxidazei, medicamentaţie pentru tensiunea arterială, imunosupresori şi orice altă medicamentaţie ar trebui să consulte un medic competent in domeniul suplimentelor nutritive înainte de a lua acesta sau un alt supliment alimentar.

Întrerupeţi folosirea acestui produs pentru două săptămâni înainte şi după o intervenţie chirurgicală.

Medicul trebuie să fie anunţat înaintea intervenţiei chirurgicale dacă suplimentarea a fost continuată pe perioada de două săptămâni de curăţire.

 

Utilizare:

- Dozajul sugerat: Luaţi cate trei (3) capsule in doua reprize zilnice dar nu mai tarziu de ora 16.00 sau o doza unica de 6 capsule dimineata .

Spre deosebire de multe alte suplimente nutritive acest produs se poate lua cu sau fără mâncare.

Nu depăşiţi şase (6) capsule zilnic!

 

Cantitatea per doză                                                % valoare zilnică

 

Amestec ageLOC ® Vitality (R2 DAY)                                           1,135 mg*

 

ciupercă medicinală folosită in medicina tradiţională chineză şi tibetană - Cordyceps sinensis (Berk) Sacc Mycelia

extract din fruct de rodie - Punica granatum

extract de rădăcină de panax ginseng - Panax ginseng

 

Alţi ingredienţi:

Celuloza miicrocristalină- stimuleaza peristaltismul intestinal si nu are valoare nutritiva. Este considerata inofensiva in Codex Alimentarius iar doza zilnica este nelimitata.

Capsule (gelatină ), acid stearic, dioxid de silicon.

 

Avertizare !

Nu lăsaţi la îndemâna copiilor!!

Dacă sunteţi gravidă, alăptaţi sau luaţi medicamente cu prescripţie medicală, consultaţi medicul înainte de a lua acest produs.

Nu folosiţi dacă sigiliul este deteriorat sau lipseşte. Poate conţine urme de soia şi arahide. Folosiţi produsul doar conform indicaţiilor.

 

Garanţie

Garantia calitatii produsului este asigurata de catre sigiliul ,, QUALITY GUARANTEE „ aplicat pe fiecare cutie.

Nu conţine adăugat zahăr, sare, grâu, drojdie sau produse lactate.

Nu conţine conservanţi.

Acest produs a fost testat de WADA ( Agentia Mondiala Antidoping ) si Comisia Nationala Antidoping din Romania in 2011.La cerere produsul se poate livra cu documente de atestare antidoping eliberate direct pentru lotul/produsul comandat .* valoarea zilnică nu este stabilită

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Ageloc Vitality (R2 DAY)

Ageloc Vitality (R2 DAY)

AgeLOC Vitality (R2 DAY) sprijină trei dimensiuni importante ale vitalităţii: vigoare fizică, acuitate mintală, dorinţă sexuală.

Deasemeni AgeLOC Vitality (R2 DAY) optimizează şi susţine nivelele de bază ale energiei, iar efectul este vizibil din primele zile de consum.

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă