AgeLOC R2 (R-patrat)- Tratament de zi si de noapte- 2 cutii

AgeLOC R2 (R-patrat)- Tratament de zi si de noapte- 2 cutii

AgeLoc R patrat ( R2 ) este un remediu foarte puternic pentru purificare si detoxifiere celulara, impiedicand imbatranirea si fortificand celulele organismului.

Detalii

R 2

424,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Precedent
Urm[torul

Indicatii

ageLOC R2: Reinnoieste (purificare celulara si detoxifiere) si Reincarca (sanatate fizica, mentala si sexuala)

 

Sunt foarte multe substante necunoscute cu care venim in contact zilnic si care ne distrug organismul. O cale sigura de a scapa de substantele necunoscute care patrund in plamani si in corp este detoxifierea totala a organismului. Un efect major al detoxifierii este ca organele noastre vor fi curate. Nu multi oameni se gandesc ca rinichii nostri, colonul, ficatul si multe alte organe muncesc riguros zi de zi. Consideram ca aceste lucruri ni se cuvin cu toate ca detoxifierea poate schimba totul si poate face organele mai curate pentru a functiona corect.

 

ageLOC R2 – Reinnoire/Detoxifiere

Un remediu ideal pentru o detoxifierea organismului.

 

ageLOC R2 – Reincarcare

Pierderea vigorii fizice, activitatea mentala redusa si lipsa libidoului sunt semne ale imbatranirii – ceea ce se poate numi pierderea vitalitatii. In anti-aging, ageLOC R2 aduce stiinta  ageLOC la nivelul la care produsul reseteaza Grupa de Gene ale Tineretii responsabile cu purificarea celulara si producerea de energie celulara ducand-o intr-o stare mai echilibrata si plina de tinerete ajutandu-ne sa ne simtim mai tineri, mai sanatosi si cu o viata mai indelungata.

 

ageLOC R2 aduce urmatoarele  beneficii:

-Tinteste sursa imbatranirii;

-Sprijina capacitatea organismului de a  neutraliza si indeparta reziduurile celulare si toxinele;

-Protejeaza si fortifica celulele impotriva atacului extern al toxinelor prin imbunatatirea mecanismului de protectie a organismului;

-Ajuta la  restaurarea functiei normale a celulelor;

-90% din consumatori au simtit schimbari pozitive la nivel de oboseala pe parcursul utilizarii produsului  sau au simtit o accentuare a starii de oboseala dupa renuntarea la produs.

 

Utilizare

Cine ar trebui sa foloseasca ageLOC R2 ?

Barbatii si femeile cu varsta peste 18 ani care s-au simtit vreodata obositi, slabiti, lipsiti de vlaga sau incapabili de a duce o viata activa si cei care vor sa se simta tineri si vigurosi si vor sa-si imbunatateasca viata sexuala.

 

Prezinta ageLOC R2 siguranta pentru uz pe termen lung?

Bineinteles, ageLOC R2 tinteste purificarea ( detoxifierea ) si producerea de energie la nivel celular resetand Grupele de Gene ale Tineretii. Deoarece  ageLOC R2 lucreaza cu sistemele proprii ale celulelor de purificare celulara si producere de energie, prezinta siguranta pe termen lung.

 

ageLOC R2 – Tratament de noapte: Extract de seminte de struguri (Vitis vinifera L.) ,Extract de fruct de  Portocale rosii (citrus sinesis) , Extract de seminte de Broccoli (Brassica Oleracea italica).

 

Administrare

-ageLOC R2 – Tratament de noapte

Reseteaza Grupele de Gene ale Tineretii asociate cu purificarea celulara. A se lua doua (2) capsule Night ageLOC R2 in fiecare zi,seara. Contine 60 capsule.

 

-ageLOC R2 – Tratament de zi

Reseteaza Grupele de Gene ale Tineretii asociate cu producerea energiei celulare. A se lua sase(6) capsule Day  ageLOC R2 zilnic, dimineata. Contine 180 capsule.

 

ageLOC R2 nu este un  medicament, este un produs alimentar.

 

Compozitie

ageLOC R2 – Tratament de zi: Cordyceps Cs-4 Mushroom Mycelia (Cordyceps sinensis [Berk.] Sacc.), Extract de fruct de Rodie (Punica granatum), extract de radacina de Ginseng Pharmanex Asian Ginseng Rb (panax ginseng).

 

Producator: NU SKIN

 

Prezentare: Pachet cu 2 cutii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

AgeLOC R2 (R-patrat)- Tratament de zi si de noapte- 2 cutii

AgeLOC R2 (R-patrat)- Tratament de zi si de noapte- 2 cutii

AgeLoc R patrat ( R2 ) este un remediu foarte puternic pentru purificare si detoxifiere celulara, impiedicand imbatranirea si fortificand celulele organismului.

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă