Ginkgo Biloba 60 mg - 90 comprimate

Ginkgo Biloba 60 mg - 90 comprimate

52,00 lei

Ginkgo Biloba capsule

Ginkgo Biloba, numit si "arborele memoriei" este folosit in medicina traditionala pentru faptul ca imbunatateste activitatea creierului.

Mai multe detalii

 

Ginkgo Biloba uimeste prin forma speciala a frunzelor bilobate cu forma triunghiulara. Pe langa aspectul ornamental recunoscut, frunzele de ginkgo au si foarte multe intrebuintari medicale, ca tratamentul problemelor respiratorii (astm, bronsita), dizenteriei, tensiunii arteriale crescute, pierderii auzului si memoriei, tuberculozei, gonoreei, durerilor de stomac, afectiunilor pielii, leucoreei, anginei pectorale, , vertigo si a anxietatii.

  • antioxidant puternic, ginkgo, intareste peretii capilarelor si ajuta la protejarea celulelor creierelui (neuronii) impotriva leziunilor. -imbunatateste circulatia sanguina cerebrala.
  • pe langa beneficiile aduse creierului, extractele de ginkgo pot ajuta la reducerea frecventei si intensitatii depresiilor.
  • poate fi folosit ca masura preventiva si potential tratament pentru Alzheimer si dementa

S-a demonstrat ca unii pacienti care prezentau simptome ale acestor boli, au raspuns pozitiv la tratamentul cu ginkgo biloba, capacitatile cognitive fiind vizibil imbunatatite.

compozitie

Supliment alimentar

Notificare: INCDBA-IBA 5649/2011

Ingredient activ

Cantitate

DZR

Extract de frunze Ginko Biloba

60mg

*****

Alte ingrediente: gelatina, celuloza microcristalina.

Ţara de origine: China

Conţinut: 90 comprimate

 

Doza zilnica recomandata: o capsula. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat. A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate și lumina excesiva. Nu depaşiţi doza zilnica recomandata! Nu lasaţi la îndemâna copiilor!

 

 

 

 

 

 

 

Coş  

produse
Publicitate

Categorii