Calciu Magneziu Lichid 100 capsule

Calciu Magneziu Lichid 100 capsule

Calciu şi magneziu lichid capsule gelatinoase ce ofera o absorbţie mai eficienta în comparație cu comprimatele.

Detalii

Vitaking

61,00 lei

Adaugă în coş

 

Necesarul zilnic de calciu pentru un adult sanatos este de 800-1200 mg. Dușmanii calciului sunt grasimile, acidul oxalic (existent și în ciocolata), precum și acidul fitic (din cereale), deoarece impiedica absorbția intestinala a acestuia.

Calciul este un mineral care deseori lipsește din alimentația femeilor. În anumite etape ale vieții, ca de exemplu în timpul sarcinii și al alaptarii, este necesara suplimentarea calciului. În perioada menopauzei, când în organism scade secreția hormonilor feminini, daca nu asiguram un aport corespunzator de calciu, poate aparea osteoporoza. O atenție deosebita trebuie sa acordam organismelor în dezvoltare și creștere, precum și sportivilor.

Magneziul este indispensabil funcționarii eficiente a sistemului nervos, a mușchilor și a numeroase enzime. Participa la funcționarea a mai mult de 300 de enzime vitale, având astfel un rol însemnat în metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici și proteinelor, precum și în procesele de energo-geneza. Magneziul scade riscul formarii calculilor renali și biliari cu conținut de calciu. Este necesar și pentru asimilarea calciului.

Compozitie

Supliment alimentar

Notificare: MS 1184/2008

Ingredient activ

Cantitate

DZR

Calciu (carbonat de calciu)

300mg

30%

Magneziu (oxid de magneziu)

150mg

37,5%

Alte ingrediente: ulei de soia, gelatina, glicerina, apa purificata, lecitina de soia, ceara de albine,  dioxid de titaniu.

Ţara de origine: SUA. Producator: Swanson Health Products U.S.A

Conținut: 100 capsule   ●  235g

 

Doza zilnica recomandata: 2 capsule. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat. A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate și lumina excesiva. Nu depașiți doza zilnica recomandata! Nu lasați la îndemâna copiilor!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Calciu Magneziu Lichid 100 capsule

Calciu Magneziu Lichid 100 capsule

Calciu şi magneziu lichid capsule gelatinoase ce ofera o absorbţie mai eficienta în comparație cu comprimatele.

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă

Categorii

Produse noi