Nutriol Hair Fitness

Nutriol Hair Fitness

Pentru a avea parte de o viaţă cu un păr sănătos, Nutriol îmbunătăţeşte vitalitatea părului şi a scalpului cu ajutorul tehnologiei brevetate. Nutriol Shampoo şi Nutriol Hair Fitness Treatment conţin Tricalgoxil, un derivat din algă marină dovedit clinic, dezvoltat de un laborator european. Citeste mai mult ...

Detalii

Tratament pentru Par

261,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Precedent
Urm[torul

Pentru a ajuta la asigurarea unui aspect sănătos al părului, Nutriol Hair Fitness Treatment şi Nutriol Shampoo promovează un aspect abundent şi sănătos al părului prin mărirea vitalităţii părului şi a scalpului cu o tehnologie unica patentată. Nutriol Shampoo şi Nutriol Hair Fitness Treatment conţin Tricalgoxyl - un derivat de algă marină dovedit clinic, dezvoltat de Laboratoarele Foltene din Italia.

Acest produs professional a fost formulat pentru a remineraliza scalpul şi pentru a hidrata parul. Ajutând la revitalizarea scalpului,  parul capata vitalitatea maxima.

Publicul ţintă

• Femeile al căror păr este subţiat datorită perioadei de sarcină, a menopauzei, a stresului, a dietei, a agresiunilor chimice (permanent sau vopsiri prea dese cu produse de calitate slaba) sau a geneticii.

• Bărbaţii care se confrunta cu căderea părului în special datorită geneticii sau vârstei. Alţi factori agravanţi sunt stresul, dieta, mătreaţa şi acumulările de grăsime din folicul.

• Bărbaţii care caută soluţia pentru a încetini procesul de cădere a părului, care doresc să-şi păstreze părul pe care îl au şi care doresc să arate la fel de tineri precum se simt.

Beneficiile produsului

• Promovează aspectul abundent şi sănătos al părului

• Revitalizează şi întăreşte părul

• Măreşte disponibilitatea nutrienţilor cheie şi a vitaminelor din foliculul părului

• Remineralizează şi hidratează părul, îmbunătăţind volumul şi strălucirea

ATENTIE !! Produsul este testat dermatologic – nu provoacă iritaţii !

 

Ingrediente Cheie

Tricalgoxyl - bogat în alge oligozaharide (polizaharide) sulfatate, un ingredient dezvoltat si cercetat de către Laboratoarele Foltene din Italia, laborator cu o experienţă de peste 40 de ani în domeniul tehnologiei studiul tratamentului părului şi scalpului. Dezvoltat dintr-o specie anume de algă maro(algă marină) crescută şi colectată în Rezervaţia Iroise din Franţa, Tricalgoxylu

funcţionează sinergic cu alte ingrediente esenţiale pentru a remineraliza scalpul şi pentru a ajuta părul să-şi recapete rezistenţa şi strălucirea.

Utilizare/Aplicare

Pasul 1 – Nutriol Shampoo

• Aplicaţi Nutriol Shampoo pe părul ud (această formulă avansată face spumă puţină – nu folosiţi o cantitate excesivă pentru a face spumă).

• Masaţi uşor scalpul şi părul, apoi clătiţi bine cu apă caldă.

• Continuaţi cu Nutriol Hair Fitness Treatment.

Pasul 2 - Nutriol Hair Fitness treatment

Utilizarea pentru femei :

-          faza de atac: o fiolă o dată la două zile timp de opt săptămâni.

-          faza de întreţinere: două fiole pe săptămână timp de patru săptămâni.

Utilizarea pentru bărbaţi :

-          faza de atac: trei fiole pe săptămână timp de opt săptămâni.

-          faza de întreţinere: două fiole pe săptămână timp de şase săptămâni.

 

Când să aplicaţi ?

Tratamentul poate fi utilizat fără întrerupere. Durata tratamentului trebuie evaluată pe bazele rezultatelor obţinute. Utilizarea minimă recomandată este de două cicluri de tratament pe an (primăvara şi toamna). Fiecare cutie conţine 12 tratamente.

Cum se utilizează ?

Tratamentul Nutriol Hair Fitness se utilizeaza doar împreună cu instrumentul Nu Skin Galvanic Spa System™ II ( pentru detalii suplimentare sunati la 0722934715 ).

Aplicaţi tratamentul uniform strângând aplicatorul, lăsaţi să curgă câteva picături pe scalp. Apăsaţi butonul de selectare al instrumentului Galvanic Spa II până când în mijlocul afişajului apare tratamentul numărul “5”. Durata tratamentului va fi de 2 minute si va fi afisata pe ecran .

Ce trebuie sa mai stiti despre acest tratament :

-          Mineralele, atunci când sunt dizolvate într-o soluţie, ajută la conducerea sarcinilor electrice.  Un conţinut mai mare de minerale va crea o conductibilitate mai mare. Nutriol Hair Fitness Treatment are o conductibilitate mare, demonstrând că este unul dintre cele mai bogate produse ( bogat in nutrienit si minerale ) aflate in momentul de fata pe piata la nivel mondial.

Cercetările indică faptul că foliculul părului are nevoie de mai mulţi nutrienţi şi minerale pentru o vitalitate optimă şi pentru abundenţă.

Ştiaţi ca…

-          Oceanul este cel mai mare depozit de surse de viaţă de pe planetă şi, de asemenea, cel mai puţin explorat de către om. Acest “al optulea continent“ incredibil de bogat reprezintă platforma vieţii. De fapt, în urmă cu trei miliarde de ani, din mare s-a format prima formă de viaţă: algele microscopice. Datorită unei compoziţii extraordinar de bogate, toate elementele esenţiale vieţii sunt conţinute în alge.

Produse Complementare

• Folosirea instrumentului Galvanic Spa System™ II ( aparatul este descris in site la sectiunea Galvanic Spa II ) şi a Conductorului pentru scalp împreună cu Nutriol Hair Fitness Treatment accelerează apariţia beneficiilor facilitând transportul ingredientelor cheie. Curenţii galvanici compatibili şi polaritatea formulei produsului permit această facilitate. Căutaţi Codul de Compatibilitate a Produsului pe produsele compatibile cu Galvanic Spa System™ II.

• Nu Skin Hair Care Conditioners (Balsamurile din sectiunea Ingrijirea Parului ).

Ingrediente:

Nutriol Shampoo: Water (Aqua), Ammonium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Disodium cocoamphodiacetate, Sodium chloride, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol glyceryl oleate, Coco-glucoside, Methylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Fragrance (Parfum), Jojoba wax, PEG- 120 Esters, Asparagopsis armata extract, Kelp sulfated Oligosaccharides*, Ammonium glycyrrhizate, Citric acid, Mannitol, Arginine, Niacinamide, Hydrolysed soya proteins, Yeast extract, Calcium pantothenate, Allantoin, Biotin, Threonine.

Nutriol Hair Fitness Treatment: Water (Aqua), Alcohol denat., Glycerine, Asparagopsis armata extract, Kelp sulfated oligosaccharides*, Potassium sorbate, Methylparaben, Coceth-7, PPG-1-PEG-9 Lauryl glycol ether, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Fragrance (Parfum), Propylparaben, Mannitol, Niacinamide, Ethyl nicotinate, Benzophenone-4, Arginine, Aminomethyl propanol, Yeast extract (Faex),Calcium pantothenate, Threonine, Biotin, Allantoin, Himanthalia elongata extract, Spirulina platensis extract.

*Tricalgoxyl

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Nutriol Hair Fitness

Nutriol Hair Fitness

Pentru a avea parte de o viaţă cu un păr sănătos, Nutriol îmbunătăţeşte vitalitatea părului şi a scalpului cu ajutorul tehnologiei brevetate. Nutriol Shampoo şi Nutriol Hair Fitness Treatment conţin Tricalgoxil, un derivat din algă marină dovedit clinic, dezvoltat de un laborator european. Citeste mai mult ...

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă