AgeLOC Galvanic Body Shaping Gel

AgeLOC Galvanic Body Shaping Gel

AgeLoc Galvanic Body Spa sau cum il veti mai intalni in descrieri dupa versiunea mai veche a produsului -  Galvanic Body Shaping Gel,  acţionează numai cu instrumentul ageLOC Nu Skin Galvanic Spa System II în vederea diminuarii şi netezirii aspectului celulitei.

Detalii

Gel Anticelulitic

182,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Precedent
Urm[torul

Produsul a fost creat pentru a conferi pielii un aspect mai suplu, mai ferm, mai catifelat.

ageLOC Body Shaping Gel este formulat pentru a acţiona numai cu instrumentele brevetate Galvanic Spa II si Galvanic Body Trio ( disponibil din luna mai 2012 ) pentru a-i oferi corpului beneficiile ageLOC anti-îmbătrânire si a lupta impotriva zonelor afectate de celulita sau vergeturi.

De mulţi ani incoace, ca urmare a cererii masive din piata, centrele spa au utilizat combinaţii de instrumente și formule speciale de tratament pentru a minimiza aspectul celulitei cu efecte mai mult sau mai putin vizibile. Cu ageLOC, Nu Skin face un pas mai departe in aceasta industrie. ageLOC® Body Shaping Gel este un produs spa intens de o calitate ridicată care minimizează şi netezeşte aspectul grăsimii corporale şi al celulitei, îmbunătăţeşte aspectul fermităţii pielii și ajută la îmbunătăţirea aspectului general al pielii.

Curentul galvanic auto-reglabil brevetat generat de instrumentele Nu Skin Galvanic Spa sau Galvanic Body Trio acţionează sinergetic cu ingredientele speciale din ageLOC Body Shaping Gel pentru a facilita transportul ingredientelor cheie.  Această inovaţie exclusivă ajută la creşterea nivelului energiei celulare și ajută la revigorarea şi purificarea pielii reducând, în acelaşi timp, semnele vizibile ale îmbătrânirii.

Publicul tinta este format din femeile şi bărbaţii care îşi doresc un corp cu aspectul mai ferm, mai tonifiat şi mai tineresc. Deasemeni este recomandat femeilor cu varste intre 20 si 65 de ani care doresc sa-si trateze zonele afectate de celulita, vergeturi sau doresc sa ajute organismul sa se recupereze dupa nastere ( este foarte indicat tratamentul cu acest produs dupa nastere deoarece ajuta pielea din zona burtii si a spatelui sa-si revina la fermitatea si elasticitatea de dinainte ).

Beneficiile produsului :

-         Datorita ingredientelor ageLOC efectele sunt indreptate asupra surselor de imbatranire din organism, mentinand astfel un aspect tanar, ferm si catifelat al pielii,

-         Ajuta in principal la reducerea aspectului grasimii corporale si al celulitei, netezeste aspectul zonelor neuniforme, imbunatateste fermitatea pielii, intareste matricea extracelulara (MEC) care ajuta la formarea si mentinerea unui aspect ferm si sanatos,

-         Ajuta la purificarea pielii datorita ingredientilor pe care ii contine si tot datorita acestor ingredienti impiedica formarea de celule noi de grasime.

 

ageLOC Glvanic Body Shaping contine:

- Ingredienti patentati de catre Nu Skin Enterprises care tintesc arSuperMarker principalii responsabili ai surselor fundamentale ale imbatranirii,

- Laminaria Digitata, un  ingredient cheie care ajuta si imbunatateste procesul d descompunere a grasimii si care s-a dovedit prin studii stiintifice ca intareste matricea extracelulara (MEC) a pielii,

- Extract de teobromină (theobroma cacao) – ingredient care inhibă o anumită enzimă din celulele adipoase. Inhibarea acestei enzime activează procesul dermatic de descompunere a grăsimii, ceea ce are ca rezultat un aspect mai suplu şi mai sanatos.

 

Mod de utilizare :

Utilizaţi o dată pe zi, trei zile pe săptămână, pe braţe,abdomen, fese și/sau coapse. Aplicaţi gelul din abundenţă pe zonele care urmează să fie tratate iar apoi clătiţi mâinile.

Folosiţi instrumental Galvanic Spa II ( cu conductorul pentru corp ) sau Galvanic Body Trio pentru a masa ușor zona până când ciclul de tratament este complet. Ștergeţi produsul în exces

cu un prosop umed.  Pentru cele mai bune rezultate folosiţi apoi ageLOC Dermatic Effects. Consultaţi Manualul Utilizatorului al instrumentului Galvanic Body Spa pentru instrucţiuni complete cu privire la modul de utilizare și de curăţare al instrumentului dumneavoastră Galvanic Spa.

Produse complementare:

-         ageloC Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II –prezintă o suprafaţă conductoare ageLOC brevetată, concepută pentru a mări cantitatea de ageLOC furnizată pielii. Curenţii pulsatori maximizează în mod optim efectele anti-îmbătrânire pe braţe, abdomen, fese și coapse.

De asemenea, ajută la stimularea, purificarea și revigorarea pielii dumneavoastră, reducând în același timp semnele vizibile ale îmbătrânirii pentru un aspect mai suplu, mai catifelat, mai ferm.

-  ageloC dermatic Effects – formulată știinţific pentru a-i oferi corpului beneficiile ageLOC anti-îmbătrânire.

Această loţiune zilnică de hidratare şi de conturare conţine ingrediente care s-a arătat că reduc aspectul celulitei, catifelând în același timp pielea.

-         Liquid Body Lufra – revitalizează pielea şi îi conferă strălucire atunci când faceţi duș. Cojile de nucă bine măcinate îndepărtează porţiunile aspre de pe coate, de pe părţile laterale ale braţelor, de pe genunchi, călcâie precum şi de pe celelalte zone ale corpului. Cu Liquid Body Lufra ieșiţi de la duș cu o piele mai catifelată, mai fină.

Întrebări Frecvente

-         Ce sunt arSuperMarkerii?

Super markerii asociaţi îmbătrânirii sau "arSuperMarkerii“reprezintă un termen creat de Nu Skin care descrie componentele din chimia organismului ce influenţează felul în care îmbătrânim și care reprezintă sursele fundamentale ale îmbătrânirii.

Care este diferenţa dintre ageloC Body Shaping gel și

ageloC Dermatic Effects?

Atât ageLOC Body Shaping Gel cât și ageLOC Dermatic Effects au fost create pentru a netezi aspectul grăsimii corporale şi al celulitei și pentru a îmbunătăţi aspectul fermităţii pielii.  Aceste produse ajută la obţinerea unui aspect mai suplu, mai catifelat și mai ferm.  Totuși există deosebiri importante:

-         ageLOC Body Shaping Gel a fost conceput pentru a fi

compatibil cu instrumentul ageLOC Galvanic Body Spa, care ajută la furnizarea ingredientelor cheie către piele. Întărește matricea extracelulară (MEC) a pielii pentru a ajuta la formarea și menţinerea unei pieli cu aspect sănătos. De asemenea, este special formulata

pentru a ajuta la revigorarea, purificarea și re-energizarea pielii reducând în același timp semnele vizibile ale îmbătrânirii.

-         ageLOC Dermatic Effects îmbunătăţește turnoverul cellular necesar redându-i pielii textura sa naturală strălucitoare. De asemenea, conţine o tehnologie care difuzează lumina instantaneu ajutând  pielea să arate mai catifelată și îmbunătăţind în același timp aspectul exterior al pielii. Furnizează beneficiile unei hidratări zilnice și netezește instantaneu pielea, ajutând în același timp la extinderea beneficiilor oferite de produsul ageLOC Body Shaping Gel.

-         ageLOC Dermatic Effects nu este conceput pentru a fi utilizat împreună cu curenţii galvanici.

Care este beneficiul utilizării produselor ageloC Body ca regim de tratament?

ageLOC Body Shaping Gel și ageLOC Dermatic Effects au fost concepute pentru a fi produse complementare. Folosite împreună, acestea oferă un regim complex de îngrijire a pielii pentru un corp cu un aspect mai suplu, mai catifelat şi mai ferm.

Ambele produse au fost formulate să includă ingredientele brevetate care au fost atestate de ştiinţa ageLOC (tehnologia în curs de brevetare care ţinteşte arSuperMarkerii, sursele fundamentale ale îmbătrânirii). Folosit zilnic dimineaţa și seara, ageLOC Dermatic Effects conţine mai multe ingrediente cheie suplimentare ce hidratează pielea, catifelând și conferind fermitate, asigurând furnizarea continuă către piele a ingredientelor cheie anti-îmbătrânire.

ageLOC Galvanic Body Spa împreună cu ageLOC Body Shaping Gel acţionează pentru a furniza ingrediente benefice către piele atunci când sunt folosite o dată pe zi, de trei ori pe săptămână, furnizarea fiind sporită de curentul galvanic.

Folosind ageLOC Dermatic Effects de două ori pe zi și ageLOC Galvanic Body Spa împreună cu ageLOC Body Shaping Gel de trei ori pe săptămână vă asigură furnizarea optimă de ingrediente cheie anti-îmbătrânire pentru a reduce aspectul îmbătrânit.

Ce este celulita?

Celulita reprezintă ieșirea la suprafaţă a celulelor de grăsime din cel mai adânc strat al pielii şi formarea astfel a gropiţelor, aceasta fiind vizibilă la suprafaţa pielii. Este tipul de suprafaţă a pielii numită "coajă de portocală" sau "saltea", vizibilă pe coapse și fese, și uneori pe braţe și

abdomen.

Cât de repede voi observa o diferenţă a pielii mele utilizând ageloC® Body Shaping Gel  și ageloC Galvanic Body Spa?

Rezultatele individuale variază. Cercetările efectuate până în prezent indică faptul că consumatorii ar trebui să observe îmbunătăţiri în doar opt săptămâni.

Ingredientele totale ale produsului:

Water (Aqua), Butylene Glycol, Hydroxypropylcellulose,

Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,

Laminaria Digitata Extract, Chrysanthellum Indicum

Extract, Theobroma Cacao Extract, Sodium Hydroxide,

Fragrance (Parfum), Chlorphenesin, Caprylyl Glycol,

1,2-Hexanediol.

Avertisment cu privire la sănătate:

Instrumentul ageLOC Galvanic Body Spa este destinat utilizării doar pe pielea sănătoasă. A nu se folosi dacă aveţi răni deschise sau plăgi, inflamaţii ale pielii, prezentaţi alergii la metale sau aveţi o piele cu probleme sau foarte sensibilă. Consultaţi medicul înainte de a utiliza instrumentul dacă sunteţi însărcinată, dacă aveţi un pacemaker sau un alt dispozitiv similar, dacă sunteţi epileptic, dacă aveţi un implant de metal sau în caz de boală.

 

MAI MULTE DESPRE CELULITA ....


- Desi majoritatea persoanelor se concentreaza asupra aspectul pielii faciale ca
dovada de apariţia imbatranirii, pielea de pe corp poate, de asemenea,
face persoanele sa para mai în vârstă decât sunt.

Aparitia urata a grasimii si a celulitei contribuie la aceasta perceptie a varstei.
Studiul celulitei este complex, multifactorial si nu complet inteles.

Multe incercari au fost facute pentru a defini celulita - de multe ori in mod incorect - cu nici o explicatie adecvata.
Celulita este un termen folosit pentru a descrie o schimbare vizibila, fizica, vazuta
frecvent la femei si doar foarte rar la barbati.

Caracteristica aspectului este data de suprafata pielii ondulatoare asociata cu un depozit crescut de grasime.

Aproximativ 80-90% din femei au sau vor avea celulita.
O intelegere a celulitei necesită o apreciere a fiziologiei tesuturilor adipoase si conective. Dezvoltarea celulitei este o afectiune complexa care implica o distributie regionala a tesutului gras.

 

Una din cauzele celulitei este reducerea fluxului de sange capilar.
Circulatia scazuta incetineste metabolismul lipidic si tinde sa crească lichidul interstiţial, subliniind aparitia celulitei prin agravarea masei grase.
Celulita este în esenţă o migraţie a unei parti din grasimea adanca si superficiala
in derm.

O alta cauza principala a celulitei este slabirea ţesutulului conectiv. Fascia, slăbită de colagenaza (o enzima care descompune colagenul), nu mai poate
conţine masa de grasime in mod structural, asa ca în cele din urmă o împinge în sus spre suprafata pielii, producând astfel o suprafaţă ondulată.

Pe masura ce spatiul stratului de ţesut gras se extinde din cauza circulaţiei masei grăsimii, celulele grăsimii ramase se maresc la capacitatea maximă.

Celulele adipoase produc estrogen, care stimuleaza fibroblaste pentru a produce mai multa colagenoza, astfel stabilind un ciclu negativ.

Nu numai ca este complex, dar aspectul grasime si celulita este o tinta de cosmetica dificila.

 

Următorul studiu evaluează eficienţa unui sistem de produse create pentru a reduce
aspectului grăsimii şi a celulitei, care poate contribui la aspectul imbatranit.

 

 

Ajutarea produselor sa patrunda in piele este foarte indicata cand avem  obiective cosmetice greu de tratat, cum ar fi celulita.

Curenţii galvanici au fost mult timp folositi pentru livrarea ingredientelor-cheie în cadrul produselor cosmetice formulate corect.

Pentru beneficii mai multe, aceşti curenţi pot fi furnizati în format tradiţional constant sau in mod structural care pulseaza, pe zone de pe corp, care sunt cele mai sensibile la grasime si celulita.

 

Forma traditionala constanta ( cunoscuta in cabinetele cosmetice actuale ) mentine un nivel predeterminat al curentului galvanic care ramane constant pe durata tratamentului, pe cand un curent galvanic pulsant oscileaza intre 2 nivele de curenti cu aceeasi polaritate.

 

 

 

Un curent galvanic pulsant nu sporeste mai mult livrarea ingredientelor fata de  un curent galvanic cu aceeaşi rădăcină medie pătrată. Cu toate acestea, studiile
Nu Skin  ce asteapta brevet de invenţie, au arătat ca un curent pulsant se comporta ca si o vibratie fizica - deşi nu se simte de catre utilizator - care poate pune în mişcare un lanţ de evenimente cu avantaje asupra zonelor de piele groasă, cum ar fi pielea de pe abdomen sau coapsă.
Vibraţii fizice cauzeaza stimulul fizic la endoteliu in mod structural,  care induce producerea de oxid nitric (NO). NO induce vasodilataţie, rezultând o circulatie a  sangelui imbunatatita si o si mai bună circulaţie  a fluidelor. Mişcarea fluidelor permite livrarea mai multor substante nutritive şi stimulează eliminarea eficientă a deşeurilor de la celule aflate la suprafata pielii.

Astfel, formularea de produse topice pentru a fi compatibile la aplicarea curentilor galvanici poate îmbunătăţi rezultatele percepute de catre consumator.

 

Vezi si descrierea Galvanic Spa II

 


Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

AgeLOC Galvanic Body Shaping Gel

AgeLOC Galvanic Body Shaping Gel

AgeLoc Galvanic Body Spa sau cum il veti mai intalni in descrieri dupa versiunea mai veche a produsului -  Galvanic Body Shaping Gel,  acţionează numai cu instrumentul ageLOC Nu Skin Galvanic Spa System II în vederea diminuarii şi netezirii aspectului celulitei.

Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă