Geluri Tratament Anti-imbatranire cu AgeLoc

Geluri Tratament Anti-imbatranire cu AgeLoc

V-aţi întrebat vreodată de ce unele persoane arată în mod natural mai tinere pentru vârsta lor?

 

 


Detalii

Galvanic Spa facial gels

195,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Precedent
Urm[torul

Produsul Galvanic Facial Gels cu ageLOC are doua componente :

-          Gel revigorant de pre-tratament

-          Gel energizant de tratament

Formatul produsului

-          Cutie cu 8 filole a cate 4 ml cu gel transparent  suficiente pentru 4 tratamente.

 

V-aţi întrebat vreodată de ce unele persoane arată în mod natural mai tinere pentru vârsta lor?

Acum Nu Skin a descoperit ştiinţa din spatele secretului lor.

Numai  tehnologia exclusivă în curs de brevetare ageLOC de la Nu Skin poate ajuta la încetinirea unei surse nou descoperită de îmbătrânire accelerată din epidermă – ajutându-vă să preluaţi controlul asupra felului in care va arata pielea dumneavoastră in viitor.

Descrierea produsului

Dezlegaţi secretul unui aspect mai tânăr de fiecare dată când experimentaţi un tratament facial de întinerire la dumneavoastră acasă folosind Sistemul Galvanic Spa II si gelurile faciale cu  AgeLOC.

Cu ajutorul acestui tratament transformaţi tenul obosit şi stresat într-un ten revitalizat şi întinerit.

Aceasta tehnologia brevetată vă oferă, acasă, o alternativa la tratamentele spa costisitoare din saloanele specializate care sunt mult mai scumpe si necesită mult timp alocat.

Atunci când aceste geluri sunt folosite cu  instrumentul Galvanic Spa II şi cu Conductorul pentru faţă, sunt furnizate pielii cu de până la cinci ori mai multe ingrediente  ageLOC. Rezultatul ?

O piele împrospătată, hidratată şi incredibil de catifelată şi curată,  instantaneu!

Tot ceea ce trebuie să faceţi  este să urmaţi un procedeu în doi paşi, uşor de efectuat.

Pasul de pre-tratament calmează şi recondiţionează pielea, atrăgând impurităţile şi pregătind pielea pentru pasul de tratament.

Pasul de tratament atrage impurităţile vizate în ciclul de pre-tratament în timp ce distribuie ingredientii din component direct in piele.

NOTA : O descriere amanuntita a pasilor acestui tratament o aveti in manualul de utilizare al aparatului Galvanic spa II. Manualul este editat in principalele limbi de circulatie international si in romana.

Public ţintă

-           Femeile cu vârstele cuprinse între 25-65 de ani care sunt interesate de tratamente spa de calitate, dar care nu dispun de timpul sau costurile asociate cu vizitarea unui centru spa.

-          Bărbaţii cu vârstele cuprinse între 25-65 de ani care sunt preocupaţi de tenul lor.

 

Beneficiile produsului

-          Gelul de pre-tratament:

• Atrage impurităţile; înmoaie şi relaxează porii, permiţându-le să respire; dizolvă şi lichefiază uleiurile

faciale în exces. Calmează şi recondiţionează pielea.

-          Gelul de tratament:

• Îndepărtează impurităţile vizate în pasul de pretratament. Componenta ageLOC din continutul acestui gel ţinteşte principalele surse ale îmbătrânirii pentru a menţine aspectul tânăr şi pentru a reduce aspectul îmbătrânit. Facilitează recuperarea după stres; revigorează şi înviorează pielea obosită stimulând producerea de energie celulară. Deasemenea imbunătăţeşte hidratarea pielii şi lasă pielea incredibil de catifelată, curată şi împrospătată.

-          Ambele geluri:

• Conferă rezultate în întinerirea pielii pe care le veţi observa iar alţii le vor remarca şi asta în doar cinci minute de câteva ori pe săptămână.

• Acţionează în vederea restabilirii aspectului natural al pielii, îndepărtând impurităţile şi stimulând producerea de energie celulară.

Are un puternic efect antirid vizibil chiar din primele 20 de minute de dupa tratament !!!

• Conferă ingrediente benefice printr-o furnizare îmbunătăţită  de curenţi galvanici.

Ingrediente cheie:

-          Gelul de pre-tratament:

• Gălbenelele, algele marine şi extractul de vanilie calmează şi recondiţionează pielea.

-          Gelul de tratament cu ageLOC:

• Amestecul compatibil cu ageLOC care ţinteşte elementele arSuperMarkers – sursele principale ale

îmbătrânirii. In plus mai contine Arginina ( facilitează refacerea după stres ) si Magneziul stimulează producerea de energie celulară lăsând pielea revigorată şi înviorată.

Utilizare/Aplicare

Pasul 1: Pre-tratamentul

-          Utilizaţi gelurile de pretratament după ce aţi curăţat şi tonifiat pielea cu produsul de curăţare şi tonifiere Nu Skin ales de dumneavoastră.

Pentru rezultate optime, folosiţi aceste geluri  împreună cu instrumentul dumneavoastră Galvanic Spa II de două sau trei ori pe săptămână. Aplicaţi întregul conţinut al fiolei de gel pe faţă şi gât.

Selectaţi tratamentul numărul “1”, iar timpul tratamentului (două minute)  va apărea, de asemenea, sub numărul tratamentului. Această setare are o polaritate negativă. Atingeti fata cu conductorul si masati usor, prin miscari circulare sau dealungul liniilor ridurilor  pana cand se expira timpul de pretratament. La finalul acestui ciclu aparatul va va avertiza printr-un semnal sonor prelungit. Pe parcursul ciclului de pretratament aparatul emite semnale sonore scurte, semn ca functioneaza. Daca ciclul este interupt dintr-un motic oarecare, aparatul va relua ciclul de acolo de unde a fost interrupt , deci nu este nevoie de o noua setare. La final inlăturaţi excesul de produs de pe piele cu un prosop curat şi umed.

Pasul 2: Tratamentul propriuzis

Aplicaţi întregul conţinut al fiolei cu gel de tratament pe faţă şi gât. Selectaţi tratamentul numărul “2”, iar timpul tratamentului (trei minute)  va apărea sub numărul tratamentului.

Această setare are o polaritate pozitivă. Dupa cele trei minute inlăturaţi excesul de produs de pe piele cu un prosop curat şi umed.

Nota : Aveti o descriere ampla a procedeului si in manualul aparatului. Pentru intrebari suplimentare privind tratamentul sau exploatarea aparatului nu ezitati sa ne scrieti si va vom sprijini.

Ştiaţi că..

De mai bine de 50 de ani centrele spa şi saloanele profesionale folosesc curenţii galvanici şi procedurile delicate de masaj pentru a îmbunătăţi circulaţia şi a concentra energia celulară?

Galvanic Spa II conferă la fel de multe beneficii precum cele oferite în centrele Spa profesionale, folosind produse special formulate pentru acest aparat care produce un curent galvanic de intensitate redusă, sigur şi delicat ce se adaptează în mod automat prin intermediul unui microprocesor nevoilor individuale ale pielii dumneavoastră.

De acesta data puteti sa aveti propriul SPA si rasfat acasa, in intimitatea caminului dumneavoastra, economisind bani si timp si obtinand aceleasi avantaje.

Produse complementare:

• ageLOC Elements - produse moderne esenţiale anti-îmbătrânire de îngrijire a pielii care purifică,

hidratează, reînnoiesc şi dezvăluie o piele cu aspect întinerit.

• ageLOC Future Serum - furnizează concentraţia maximă de ageLOC  pentru a ţinti sursele principale ale îmbătrânirii. Este dovedit clinic că acest ser de lux evidenţiază o piele care arată mai tânără în opt feluri importante: promoveză o structură întinerită a pielii, o textură catifelată, reduce aspectul liniilor fine şi al ridurilor, intensifică strălucirea, minimizează aspectul porilor, tonifică pielea uniform, reduce decolorarea şi imbunătăţeşte hidratarea.

• ageLOC  Transformation - oferiţi zilnic pielii puterea ageLOC  pentru a ţinti îmbătrânirea direct de la sursă.

• Tru Face  Essence Ultra – acum cu 25% mai mult ser, combinat cu coenzima Q10, Tēgreen 97 şi o reţea de antioxidanţi cu rol de protecţie, Tru Face Essence Ultra ajută la refacerea fermităţii pielii, promovează producţia de energie celulară şi ajută la prevenirea viitoarelor semne ale îmbătrânirii.

• Anti-Ageing 180°  System - conceput pentru a reversa o gamă largă de efecte datorate îmbătrânirii, fiecare produs din acest complex  joacă un rol integral în sistemul din care face parte, prin furnizarea de beneficii anti-îmbătrânire, acţionând sinergetic pentru a oferi rezultate îmbunătăţite.

NOTA: Aceste 5 produse complementare descrise mai sus nu trebuie folosite cu instrumental Galvanic Spa II.

Întrebări frecvente:

Ce este nou la Galvanic Facial Gels cu ageloC ?

Ştiinţa care stă la baza ageLOC de la Nu Skin ţinteşte principalele surse ale îmbătrânirii, elementele arSuperMarkers. Ingredientele brevetate din componenţa acestor geluri au fost validate prin noi cercetări genomice  care au demonstrat că ingredientele din ageLOC  ajută la reactivarea Grupului de Gene ale Tinereţii, pentru a oglindi un aspect mai tânăr al pielii.

Pot persoanele cu probleme medicale să folosească Galvanic Spa System II ?

Consultaţi medicul dumneavoastră înainte de a folosi instrumentul Galvanic Spa II dacă sunteţi însărcinată, dacă aveţi un pacemaker sau un dispozitiv similar, dacă sunteţi epileptic, dacă aveţi sârmă dentară sau un implant din metal. De asemenea, asiguraţi-vă că aţi citit instrucţiunile şi indicaţiile.

Persoanele care au acnee pot să folosească Galvanic  Facial Gels ?

Galvanic Facial Gels cu ageLOC este excelent pentru oricare tip de ten. Nu ar trebui să cauzeze nici o problemă adiţională persoanelor cu acnee, dar trebuie inteles ca nu sunt concepute pentru a ajuta sau a trata această problemă. Pe deasupra, instrumental Galvanic Spa System II nu trebuie folosit pe o zona cu multe capilare sparte sau pe o rană deschisă sau inflamată.

Pot să folosesc o parte dintr-o fiolă de gel pentru o aplicare iar restul de gel după câteva zile?

Gelurile faciale sunt ambalate în dozaje individuale măsurate. Folosind o fiolă întreagă, aşa cum este recomandat, vă asiguraţi că fiecare aplicare va furniza cea mai avantajoasă cantitate de ingrediente cheie permiţând o conductivitate optimă pentru curentul galvanic.

Recomandăm ca gelurile faciale să fie folosite la o singură aplicare şi să nu fie economisite pentru o folosire ulterioară mai ales ca sunt supuse procesului de oxidare dupa desigilare.

Cât de des trebuie să folosesc gelurile faciale?

Puteţi folosi gelurile faciale de două până la trei ori pe săptămână.

Pot folosi un alt tip de gel, cum ar fi Enhancer, cu instrumentul Galvanic SpaSystem II în loc de gelurile faciale?

Folosind un gel fără sarcină electrică, cum este Enhancer, cu Galvanic Spa System II nu obţineţi niciun beneficiu suplimentar. Galvanic Spa System II este conceput pentru a fi folosit cu Galvanic Facial Gels cu

ageLOC  sau cu alte produse compatibile cu aparatul care sunt formulate special să acţioneze cu ajutorul curentului galvanic şi care au fost testate pentru siguranţă cu instrumentul Galvanic Spa System II. Alte produse care nu sunt anume formulate să acţioneze împreună aparatul  pot cauza iritaţii.

Ingrediente:

Gel de pre-tratament:

-          Water (Aqua), Butylene glycol, Glycerine, Calendula officinalis flower extract, Macrocystis pyrifera extract, Vanilla planifolia fruit extract, Hydroxypropyl methylcellulose, Glyceryl acrylate/Acrylic acid copolymer, Polysorbate 20, TEA-Cocoyl glutamate, Propylene glycol, Carbomer, Potassium hydroxide, Citric acid, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Phenoxyethanol.

Gel de tratament cu ageloC:

-          Water (Aqua), Butylene glycol, Glycerine, Isoceteth-20, Schizandra chinensis fruit extract, Narcissus tazetta bulb extract, Tocopheryl nicotinate, Arginine, Magnesium aspartate, Salicin, Jasminum officinale (Jasmine) extract, Rosa damascena flower oil, Santalum album (Sandalwood) oil, TEA-Cocoyl glutamate, Polysorbate 20, Oleth-10, Hydroxypropyl methylcellulose, Xanthan gum, Glyceryl acrylate/Acrylic acid copolymer, Propylene glycol, Disodium EDTA, Citric acid, Chlorphenesin, Potassium sorbate, Phenoxyethanol.

 


Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Geluri Tratament Anti-imbatranire cu AgeLoc

Geluri Tratament Anti-imbatranire cu AgeLoc

V-aţi întrebat vreodată de ce unele persoane arată în mod natural mai tinere pentru vârsta lor?

 

 


Scrieți-vă părerea

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile contin TVA.

Finalizare comandă